Mastercard se alătură campaniei "Donează pentru linia întâi", cu o donaţie de 500.000 de lei

C.B.
Miscellanea / 27 aprilie 2020

Mastercard se alătură campaniei "Donează pentru linia întâi", cu o donaţie de 500.000 de lei

Mastercard se alătură campaniei "Donează pentru linia întâi", dezvoltată de eMAG, Banca Transilvania, Bitdefender şi Mobexpert, cu scopul de a sprijini eforturile medicilor şi ale personalului sanitar, precum şi ale poliţiştilor, armatei şi jandarmilor, în lupta cu pandemia de coronavirus, conform unui comunicat al companiei.

Angajamentul Mastercard constă în direcţionarea unei sume iniţiale de 500.000 de lei, pentru a contribui la achiziţia de materiale medicale care vor fi distribuite pe teritoriul ţării prin intermediul şi în conformitate cu necesarul comunicat constant de Departamentul Situaţii de Urgenţă (DSU).

Totodată, compania încurajează deţinătorii de carduri Mastercard şi Maestro, care îşi doresc şi pot face un gest de solidaritate, să se alăture cauzei prin folosirea cardurilor personale pentru a face o donaţie pe emag.ro/doneaza, iar pentru fiecare donaţie efectuată cu un card Mastercard sau Maestro Mastercard va contribui cu încă 10 lei, suplimentar faţă de suma iniţială.

"Este nevoie în continuare de solidaritate şi acţiuni concrete prin care putem să fim alături de cei mai vulnerabili dintre noi şi să-i protejăm pe cei care, la rândul lor, se luptă să ne facem bine, să rămânem sănătoşi şi să putem ieşi din casă în siguranţă cât mai curând. Ne bucurăm să fim parte din iniţiativa Donează pentru linia întâi, un proiect amplu, relevant, transparent, care acţionează în timp real pentru a răspunde necesităţilor. Trăim un scenariu fără precedent, în care trebuie să rămânem uniţi şi să construim împreună viitorul mai bun pe care ni-l dorim cu toţii", a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România şi Croaţia.

În această perioadă, Mastercard menţionează că prioritatea companiei este protejarea siguranţei şi sănătăţii românilor, prin eforturi relevante în combaterea noului coronavirus. În martie, compania anunţa extinderea parteneriatului cu Asociaţia Dăruieşte Viaţă, printr-o contribuţie de 100.000 de euro pentru achiziţionarea de echipamente speciale, cu importanţă crucială în asigurarea îngrijiri adecvate pentru persoanele infectate cu COVID-19.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb