Măsuri mai drastice în privinţa refugiaţilor

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 11 iulie 2018

Măsuri mai drastice în privinţa refugiaţilor

Relativ diminuată, problema azilanţilor îi preocupă în continuare pe liderii europeni. Refugiaţilor nu ar mai trebui să li se permită să depună cereri de azil pe teritoriul Uniunii Europene (UE), a declarat ministrul de interne al Austriei, Herbert Kickl, susţinând că pe viitor solicitările vor trebui făcute în altă parte.

O astfel de politică este necesară pe termen mediu şi lung pentru a pune capăt business-ului inuman al traficului de persoane, a subliniat ministrul reprezentant al extremei drepte, înainte de a prezida o reuniune a miniştrilor de interne ai ţărilor din UE, la Innsbruck: "Din acest motiv, răspunsul logic ar trebui să fie acela că cererile de azil nu mai pot fi depuse decât din afara UE".

În plus, nici centrele pentru debarcarea migranţilor pe care UE le preconizează în regiuni precum Africa de Nord nu ar trebui să mai accepte astfel de cereri, a continuat ministrul, membru al Partidului Libertăţii, reiterând poziţia guvernului de la Viena. Kickl a propus ca refugiaţii care caută protecţie în ţările din UE să poată depune cereri în sau lângă regiunile lumii aflate în criză, însă el nu a precizat în ce mod ar putea fi pus acest lucru în aplicare.

Şapte migranţi din Irak şi unul din Iran au fost prinşi de poliţiştii de frontieră constănţeni după ce au intrat ilegal din ţară. Ei au fost depistaţi în zona Mănăstirii Dervent şi au spus că doreau să ajungă în Anglia.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că grupul este format din şapte cetăţeni irakieni şi un cetăţean iranian, trei bărbaţi şi trei femei, cu vârste cuprinse între 25 şi 48 de ani şi doi minori, în vârstă de 9 luni, respectiv 2 ani. Persoanele respective au declarat oamenilor legii că intenţionau să ajungă în Anglia pentru un trai mai bun. În cauză, poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. La încheierea cercetărilor, cele opt persoane au fost predate autorităţilor din Bulgaria pentru continuarea cercetărilor.

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4857
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9766
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.9299

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb