MaxCAD, centru de instruire autorizat Autodesk, a preluat centrul ROCADA

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 februarie 2008

Firma MaxCAD, Reseller Autorizat Autodesk, a preluat centrul ROCADA de la A&C International, distribuitorul Autodesk în România timp de 17 ani. Odată cu schimbarea acţionariatului MaxCAD, firma beneficiază de investiţii substanţiale în calitate, printre acestea numărându-se preluarea centrului specializat de training ROCADA înfiinţat în 1997 şi dotat cu ultima tehnologie şi cele mai noi aplicaţii software Autodesk. Astfel, cursanţii care sunt instruiţi de experţii MaxCAD au acum la dispoziţie spaţiul cu toate dotările necesare pentru susţinerea cursurilor la cea mai înaltă calitate.

"Pentru a susţine portofoliul cel mai bogat de produse software Autodesk şi complementare al firmei MaxCAD, Centrul de Instruire Autorizat Autodesk beneficiază acum de propria sală ROCADA, cunoscută de specialiştii din domeniu. De-a lungul celor peste 10 ani de funcţionare, în centrul ROCADA s-au format mii de proiectanţi din toată ţara", Cristian Dumitrescu, CEO MaxCAD şi Preşedinte/CEO A&C International.

Centrul de Training Autorizat Autodesk (ATC) MaxCAD este unul dintre centrele autorizate care deţine cele mai multe acreditări acordate de Autodesk în România, pentru unele specializări fiind singurul centru sau printre puţinele acreditate pentru susţinerea de programe de training CAD la noi în ţară. Certificatele acordate de MaxCAD absolvenţilor programelor de instruire sunt recunoscute internaţional.

Cursurile organizate de MaxCAD au un nivel înalt de specializare şi profesionalism, fiind susţinute de instructorii autorizaţi: ing. Florin Balcu şi Bogdan Stan (specialişti CAD în proiectare de infrastructură), ing. Răzvan Stancu (specialist CAD în proiectare mecanică), Bogdan Matei (specialist CAD în proiectare pentru arhitectură şi construcţii). Experţii MaxCAD au cele mai bune cunoştinţe tehnice despre produse, calităţi didactice şi experienţă practică, ei însuşi fiind instruiţi în diverse centre de training Autodesk din Europa.

"În cadrul centrului nostru ROCADA vom oferi în continuare instruire practică în proiectare asistată de calculator de cea mai înaltă calitate. Clienţilor care achiziţionează aplicaţiile software prin firma noastră le oferim discounturi speciale pentru oferta de training. Prin instruirea calificată în cadrul centrului ROCADA, proiectanţii pot mări substanţial productivitatea în favoarea creativităţii în proiectare, învăţând să folosească soft-urile la capacitatea maximă", ing. Florin Balcu, director general MaxCAD.

Autodesk deţine peste 1200 de centre de instruire autorizată (ATC) în întreaga lume care oferă posibilitatea certificării cunoştinţelor de CAD prin diplome de absolvire recunoscute internaţional.

Pentru informaţii detaliate şi programul de training MaxCAD pentru următoarele 3 luni vă invităm să accesaţi: www.maxcad.ro/training.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb