MEDIA GALAXY lanseaza noua versiune PlayStation 2

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 26 august 2008

MEDIA GALAXY liderul calitatii in retailul romanesc lanseaza noua versiune PlayStation2. Cu un design modern si trei variante de culoare, noua varinata este disponibila la pretul de numai 499.9 lei.

Noua consola PlayStation2 este mult mai usoara - numai 0.9 kg si are transformatorul incorporat. Dimensiunile in noul format sunt 230 x 152 x 28 mm.

PlayStation 2 s-a impus pe plan international ca favorita in randul consolelor, vazarile depasind 120 milioane unitati de la lansarea din 2000.

Ca si vechea varianta, consola este adaptata pentru orice tip de support media: DVD-ROM, CD-ROM, CD-RW, DVD + / - RW.

Dispune de memorie de 32Mb RAM, placa grafica si procesor grafic "Graphics Synthesizer". Unitatea optica: CD-ROM 24X, DVD-ROM 4X, memoria video: 4MB, 2 sloturi de Porturi Memory Card, 2 x USB 2.0. Conectivitatea: 1 x 100BASE-TX/10BASE-T, 1 x RJ-11C, port infrarosu.

Sistemul Audio SPU2 + CPU, memorie 2MB, poate reda pina la 48 canale hardware. Dispune de Controller.

In Romania se estimeaza ca pana la finele anului 2008 vor fi vandute peste 10 000 de console PlayStation2. ALTEX ROMANIA isi propune pentru 2008 o cota de piata de aproximativ 65%.

In prezent oferta MEDIA GALAXY include toate tipurile de console existente pe piata: SONY PLAYSTATION 2, SONY PLAYSTATION 3, SONY PLAYSTATION PORTABLE, NINTENDO WII, NINTENDO DS, XBOX360.

In MEDIA GALAXY oferta de jocuri pentru console depaseste 1000 de titluri si acopera cea mai variata gama de jocuri, inclusiv ultimele noutati la nivel international.

Astfel, in magazinele MEDIA GALAXY sunt dipsonibile cele mai noi titluri de jocuri pentru PlayStation 2: Kung Fu Panda, Mummy Tomb Of The Dragon Emperor, Naruto Uzumaki Chronicles2, Lego Indiana Jones Original Adventures, Nascar 09.

Sony este unul dintre partenerii traditionali ai ALTEX ROMANIA. Colaborarea lor acopera toata gama de produse SONY si marcheaza evolutia pietei romanesti in domeniul noutatilor tehnologice.

MEDIA GALAXY este marca a grupului ALTEX, lider pe piata de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania. In prezent reteaua numara 17 magazine deschise in principalele orase din tara. MEDIA GALAXY ofera clientilor sai o gama variata de produse si servicii, punandu-le la dispozitie sisteme de finantare generoase si flexibile.

ALTEX s-a impus ca lider al pietei romanesti de retail de profil incepand cu anul 2003. La finele lui 2007, ALTEX ROMANIA a obtinut o cota de piata de 28,2%, pondere care a dus la marirea distantei fata de principalii urmaritori. Dupa primele 6 luni ale anului 2008, ALTEX ROMANIA anunta o cifra de afaceri in crestere cu 47% fata de perioada similara a anului trecut: 170 milioane euro. Suprafata de vanzare la finele primului semestru a fost de 92.500 mp.

ALTEX ROMANIA este actionar majoritar in urmatoarele companii: Complet Electro Serv - compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA - compania de real-estate. Din grupul ALTEX mai face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb