Medicamente româneşti la preţ de depozit în farmaciile Catena

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 6 noiembrie 2009

În cele 200 de farmacii Catena, vor fi lansate, începând cu data de 7 noiembrie 2009, două campanii la nivel naţional pe parcursul cărora pacienţii vor avea posibilitatea să cumpere majoritatea medicamentelor produse în ţară, inclusiv cele compensate, la preţ de depozit, anunţă un comunicat al farmaciei. De asemenea, cea mai mare parte a suplimentelor nutritive şi produselor cosmetice româneşti vor beneficia de aceleaşi condiţii de preţ.

Campania "Cumpără româneşte", se va desfăşura timp de trei luni, iar "O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!" se va derula până la finele lunii februarie.

Doamna farmacist Alina Marinescu, director general Catena, a declarat: "Economia realizată de pacienţii noştri va fi de peste 20%. Scopul nostru este acela de a sprijini pacienţii şi industria farmaceutică naţională."

Campania "Cumpără româneşte" este un program de susţinere a producătorilor locali de medicamente, suplimente nutritive şi cosmetice, produsele urmând a fi vândute la preţ de depozit. Până în prezent în acest program sunt incluse peste 455 de produse, din mai mult de 47 de arii terapeutice.

Anca Vlad, preşedinte-fondator al grupului "Fildas", precizează: "Am văzut cum germanii îşi sprijină industria naţională, cumpărând şi expunând în farmacii cu prioritate produse germane. La fel, în Franţa sau Anglia. De ce nu şi în România? Avem o industrie farmaceutică performantă şi ea trebuie cunoscută de pacienţi. De altfel, consumul de medicamente pe cap de locuitor din România este foarte mic, un sfert din media europeană, cauzat de resursele financiare reduse. Prin efortul făcut sperăm să oferim românilor o mai mare accesibilitate la prevenţie şi tratament".

De asemenea, în cadrul campaniei "O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!" vor fi distribuite 300.000 de broşuri destinate conştientizării riscurilor datorate bolilor cardiovasculare iar suplimentele nutriţionale cu scop preventiv vor avea reduceri speciale până la finele lunii februarie.

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, în România, rata mortalităţii din cauza afecţiunilor cardiovasculare este de 61% din numărul total de decese, faţă de 37% media U.E.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb