"Medlife" intenţionează să deschidă, în 2008, centre medicale în Cluj, Timişoara şi Bucureşti

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 21 februarie 2008

Medlife va deschide, anul acesta, centre medicale în Cluj, Timişoara şi în Bucureşti şi va aloca aproape 10 milioane de euro pentru investiţii, a declarat, ieri, preşedintele Medlife, Mihail Marcu. "Anul acesta vom deschide alte patru centre de tip hyperclinică în ţară, unul la Cluj (pe 3 martie), unul la Timişoara (sperăm pe 18 martie) şi încă două în Bucureşti. Însă aceste centre din Capitală nu ştim când vor fi gata, încă se fac studii, probabil în cartierele Drumul Taberei şi în Pantelimon", a declarat preşedintele MedLife, citat de NewsIn.

Alte trei locaţii incluse în planul de extindere MedLife - Iaşi, Braşov şi Constanţa - vor fi finalizate în prima parte a anului 2009.

În anul 2007, Medlife a realizat investiţii de aproximativ 10 milioane euro, iar, pentru acest an, valoarea totală a investiţiilor va fi foarte apropiată de această sumă. "În 2008, suma pe care o vom investi va fi probabil tot ca cea investită anul trecut, undeva între opt şi zece milioane euro", a afirmat Mihail Marcu.

Anul trecut, MedLife a înregistrat o cifră de afaceri de 12,7 milioane euro. Pentru 2008, compania estimează o cifră de afaceri de peste 20 milioane euro, adică în creştere cu aproape 70% faţă de anul anterior. Aceasta reprezintă o creştere de mai mult de 35% faţă de piaţă, care oricum se află în creştere cu 30%.

În ceea ce priveşte numărul de abonaţi, hyperclinica MedLife deţine o cotă de 17- 18%, din cei aproape 350.000 de abonaţi pe piaţă. În total, MedLife are 170.000 de abonaţi, dintre care 100.000 de tip standard şi 70.000 de tip clasic şi Business. MedLife este cel mai mare bloc chirurgical din Europa Centrală şi de Sud Est şi are 1.700 metri pătraţi.

Începând cu luna ianuarie 2008, MedLife a deschis cea de a doua Hyperclinică din Bucureşti (centru medical de mare dimensiuni) în Piaţa Unirii.

Medlife a deschis în decembrie 2007, în Bucureşti, Centrul de Medicină Materno-Fetală, cu o investiţie de peste 500.000 de euro primul din ţară care a integrat dotările tehnologice medicale şi specialiştii necesari pentru a realiza diag­nostic prenatal, screening pentru cancer genito- mamar, imagistică, genetică medicală şi tehnici de reproducere asistată, potrivit unui comunicat al companiei.

De asemenea, anul trecut a marcat deschiderea spitalului Life Memorial, extinderea serviciilor oferite de Hyperclinica MedLife şi laboratoarele de analize, investiţii constante în specializarea personalului şi dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie. MedLife deţine 25% cotă de piaţă în Bucureşti pe unul dintre cele mai importante segmente de piaţă, cel al serviciilor oferite clienţilor corporaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb