Mii de bucureşteni, de la cei mai mici până la cei mai mari au ales, încă de la primele ore ale dimineţii să viziteze din nou Târgul de Pâine deschis de Primăria Sectorului 2 în Parcul Naţional pentru a admira expoziţiile culinare cu degustare şi miile de exponate legate de drumul pâinii, de la bobul de grâu până la produsul finit, arată un comunicat remis redacţiei.
Vizitatorii au posibilitatea să trăiască pe viu atmosfera de toamnă bogată a unui sat şi a unui târg tradiţional românesc: gospodari din toate zonele ţării, straie specifice, ateliere şi expoziţii de meşteşuguri, mici gospodării săteşti, prezentarea reţetelor vechi de sute de ani, obiceiuri, cultura tradiţională (cântec, dans, snoave.)
Pâinea tradiţională făcută pe vatră sau la ţest, în paralel cu pâinea de fabrică, plăcinte, papanaşi, cozonaci, turte, bulz, mici şi multe altele vor fi oferite celor dornici să guste aceste produse autentice, cele mai multe dintre ele fiind create "la vedere".