"Mio" lansează în România primul magazin online

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 31 octombrie 2008

"Mio Technology", furnizor global de dispozitive de navigaţie, lider în tehnologia GPS şi în vânzările în Europa Centrală şi de Est, a lansat oficial, începând cu această lună, primul magazin online. În cadrul magazinului, consumatorii pot găsi accesoriile de care au nevoie, astfel că, pe lângă suportul tehnic deja pus la dispoziţie, oricine poate avea răspuns la toate întrebările legate de dispozitivele Mio.

Noul magazin online oferă aplicaţii şi accesorii pentru dispozitivele de navigare Mio: huse în mărimi mici şi mari, încărcătoare portabile, adaptoare şi antene TMC, care vor furniza mereu cele mai actualizate informaţii despre trafic.

Comanda se efectuează online, simplu şi transparent. Produsele pot fi selectate cu ajutorul meniurilor în timp ce se completează informaţiile necesare pentru transferul bancar, astfel comanda putând fi lansată foarte simplu. Cu numărul de comandă primit, ruta produsului Mio este de asemenea uşor de urmărit. Preţurile produselor sunt exprimate în euro şi lei. Plata achiziţiei se face în lei, preţul fiind calculat în funcţie de rata de schimb valutar a zilei când se realizează achiziţia.

Mio intenţionează să ofere pe viitor hărţi pentru anumite ţări, precum Scandinavia (Norvegia, Finlanda, Suedia), Marea Britanie, America de Nord (USA + Canada), Australia etc., oferind prilejul de a dota dispozitivul pentru nevoi particulare sau în călătorie.

Mio Technology dezvoltă şi promovează produse ce le permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfăşoară operaţiuni pe pieţele din Taiwan, China, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio Technology are peste 1.500 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 47 de ţări. Compania oferă o gamă largă de dispozitive mobile de navigaţie, printre care dispozitive de navigaţie auto şi telefoane mobile cu funcţii PDA şi GPS, toate proiectate pentru a permite utilizatorilor explorarea lumii. În prezent, Mio Technology este lider în vânzările de dispozitive GPS în Europa Centrală şi de Est (potrivit informaţilor furnizate de Canalys în al doilea trimestru 2008) şi numărul trei la nivel mondial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb