Motorola prezintă cel mai mic radio TETRA

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 13 iunie 2008

Motorola, Inc. (NYSE: MOT) anunţă lansarea TCR1000, cel mai mic model de radio portabil TETRA complet funcţional, ce poate fi folosit fără probleme în timpul operaţiunilor speciale sub acoperire. Acest radio cu dimensiuni extrem de reduse poate fi ascuns uşor chiar şi în îmbrăcăminte subţire şi poate asigura siguranţa serviciilor de comunicaţii graţie unor caracteristici de criptare care îmbunătăţesc eficienţa operaţională pe teren.

TCR1000 cântăreşte mai puţin de 180 grame, iar design-ul său face posibil ca ofiţerii care îl folosesc să îl ascundă cu uşurinţă în timpul misiunilor sub acoperire, permiţându-le astfel să nu iasă în evidenţă în mulţime. În ciuda formei compacte, performanţa TCR100 se ridică la aceleaşi standarde înalte ca alte terminale TETRA Motorola destinate publicului larg şi oferă funcţionalitate excelentă, incluzând opţiuni pentru GPS integrat şi criptare de tip end-to-end. Modelul include funcţii inovatoare, adresate în mod special cerinţelor unice ale folosirii în misiuni sub acoperire, cum ar fi difuzorul audio discret, control radio şi durată lungă de viaţă a bateriei.

Toate funcţiile de control ale TCR1000 au fost gândite în conformitate cu cerinţele misiunilor sub acoperire, de aceea ele includ, spre exemplu, folosirea de tonuri audio pentru a identifica grupul care transmite, nemafiind astfel necesară recunoaşterea vizuală. TCR1000 poate fi controlat şi prin folosirea unei telecomenzi la distanţă, fapt ce le asigură utilizatorilor o mai mare flexibilitate în desfăşurarea operaţiunilor lor.

TCR1000 se bucură în plus de o funcţie GPS integrată care poate fi folosită pentru a localiza atât resurse, cât şi alţi utilizatori care au nevoie de asistenţă. Utilizatorii pot opta pentru un pachet special, care conţine o baterie cu durată de viaţă extinsă şi care permite prelungirea perioadelor normale de supraveghere.

În ceea ce priveşte funcţiile de securitate, TCR1000 este echipat cu toate funcţiile de criptare întâlnite în cadrul portofoliului Motorola de radiouri şi infrastructură TETRA. Acest fapt reprezintă garanţia siguranţei şi protejării informaţiei şi previne posibilitatea ca terţe persoane să intercepteze convorbirile. Această opţiune, împreună cu cea mai bună performanţă audio obţinută de modelele din clasa sa şi cu posibilitatea de a comuta pe modul "şoaptă", fac din TCR1000 alegerea potrivită pentru utilizare în operaţiuni de supraveghere sub acoperire.

"Din poziţia sa de lider în domeniul comunicaţiilor în timpul misiunilor critice, Motorola înţelege faptul că medii de lucru unice cer dispozitive şi soluţii unice", a declarat Jens Kristiansen, vice preşedinte şi general manager, TETRA Products and Solutions, Motorola Government and Public Safety. "Utilizatorii de pe pieţele de siguranţă publică, inclusiv cei care lucrează în supraveghere, protecţie şi operaţiuni speciale, au nevoie de cel mai înalt nivel de siguranţă posibil. Fiind bazat pe răspunsul primit de la utilizatorii activi aflaţi deja în misiuni sub acoperire, TCR1000 este primul radio proiectat de Motorola pentru a fi folosit special în timpul unor astfel de operaţiuni şi tocmai de aceea se bucură de o interfaţă şi o formă cu totul speciale, precum şi de o serie întreagă de funcţii de securitate."

Utilizatorul îşi poate personaliza experienţa în funcţie de nevoile sale specifice graţie unei game largi de accesorii care include veste şi harnaşamente, microfoane, căşti şi antene. Spre exemplu, opţiunea vestă include o antenă specială de purtat pe corp care poate mări raza de acţiune a serviciilor de comunicaţie.

Noul radio Motorola demonstrează devotamentul companiei pentru a găsi soluţii inovatoare care să îi permită utilizatorului să se bucure în voie de puterea tehnologiei TETRA. De altfel, la începutul acestui an, Motorola a fost aleasă de Departamentul de Afaceri Interne din cadrul Guvernului din Insula Man (Isle of Man) pentru a servi ca furnizor al unei game largi de terminale TETRA sub acoperire. Aceste dispozitive urmează a fi folosite în cadrul serviciilor de control şi protecţie vamală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb