"Motorola" şi "Kodak" redefinesc arta fotografică cu MOTOZINE ZN5

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 octombrie 2008

"Motorola" aduce în România telefonul MOTOZINE ZN5, realizat în colaborare cu Kodak, cea mai inovatoare companie din domeniul dispozitivelor fotografice. Acest terminal adună într-o singură carcasă un telefon foarte bun calitativ şi o cameră performantă care le dă utilizatorilor posibilitatea să se lase inspiraţi de lumea înconjurătoare şi să împărtăşească apoi conţinutul creat cu cei dragi.

Lansat oficial la Beijing în cadrul unui eveniment de artă, ZINE ZN5 oferă o experienţă fotografică mobilă simplă şi completă. ZN5 este primul terminal care îmbină tehnologia ModeShift de la Motorola şi experienţa Kodak în domeniul capturii şi procesării imaginilor. Cu ajutorul programului de software KODAK EASYSHARE şi a accesului direct către galeria online KODAK sau către alte comunităţi virtuale, pozele pot fi transferate uşor din memoria telefonului, utilizatorii putând să le tipărească, să le trimită cunoscuţilor şi să se bucure de ele oricând îşi doresc acest lucru.

"Ca şi în cazul recent lansatului ROKR E8, atunci când vorbim despre MOTOZINE ZN5 nu vorbim despre un simplu telefon, ci despre un adevărat ecosistem", a spus Gabriel Maranca, Sales Manager Mobile Devices, Motorola România şi Moldova. " Conceptul ROKR în domeniul muzicii este replicat de MOTOZINE în domeniul imaginii. Prin colaborarea cu Kodak, unul dintre pionerii domeniului fotografiei, ne-am dorit să le oferim utilizatorilor oportunitatea de a fi mai mult decât fotografi. Tocmai de aceea, ZN5 nu este doar un telefon cu o cameră de 5 megapixeli, ci este un dispozitiv fotografic mobil care dispune de o serie de aplicaţii adiacente menite să le permită utilizatorilor să îşi editeze rapid imaginile şi să le trimită uşor celor dragi."

Gata de acţiune

Înzestrat cu un ecran lat cu rezoluţie înaltă şi cu unul dintre cele mai reduse intervale de declanşare (click-to-click), ZN5 asigură o captură de imagini de calitate. Pentru a intra în modul imagine este suficientă glisarea capacului lentilei Kodak. Acest gest transformă telefonul într-o cameră ultra-rapidă de 5 megapixeli cu auto-focus, flash cu Xenon, 4 GB de memorie externă opţională şi opţiuni optimizate pentru medii cu iluminare insuficientă.

Tehnologia KODAK Imaging încorporată reprezintă garanţia că fiecare imagine imortalizată cu ZN5 are o calitate ireproşabilă. Experienţa KODAK în domeniul artei fotografice şi tehnologia KODAK PERFECT TOUCH fac ca imaginile să devină mai luminoase, iar culorile mai vii. Modurile ce permit capturi multiple, cum ar fi multi-shot şi panorama, funcţie care lipeşte automat imagini succesive pentru a crea o singură imagine mai mare, transformă fotografiatul într-o adevărată distracţie.

"Tehnologia KODAK Imaging îmbină experienţa companiei în domeniul fotografiei cu uşurinţa conectării cu alte produse şi servicii existente în vastul portofoliu al Kodak", a declarat John Blake, general manager al grupului de captare digitală şi dispozitive fotografice, vice-preşedinte Eastman Kodak Company. "Am colaborat îndeaproape cu Motorola pentru a crea un terminal care nu numai că poate oferi fotografii la nivelul înalt al calităţii garantate de Kodak, dar le şi permite utilizatorilor să exploreze o gamă largă de opţiuni prin care îşi pot transfera imaginile către prieteni şi familie."

Creat pentru experienţe multimedia

Prin simpla apăsare a tastei dedicate, pozele pot fi vizualizate direct pe ecran, utilizatorii nemaifiind obligaţi să parcurgă o serie de meniuri sau să caute imaginile în mod specific prin alte fişiere. Acest dispozitiv multimedia asigură o cale rapidă şi uşoară de a accesa imaginile preferate. Pozele pot fi încărcate printr-un singur click pe Gallery Link şi transferate instant către galeria KODAK unde pot fi vizualizate, salvate sau trimise prietenilor şi familiei. ShoZu poate fi folosit pentru a încărca pozele făcute cu telefonul mobil pe o multitudine de site-uri de social networking.

ZN5 este dotat cu programul de software KODAK EASYSHARE, cel mai folosit software de prelucrare a imaginilor din lume, fapt ce le permite utilizatorilor să îşi organizeze, să editeze, să transfere şi să stocheze imaginile. Utilizatorii îşi pot transfera fişierele către calculatorul personal cu ajutorul conexiunii USB, Wi-Fi sau al tehnologiei fără fir Bluetooth, dar pot de asemenea să îşi tipărească pozele conectându-se wireless la imprimantele KODAK All-In-One sau la chioşcurile KODAK Picture, ambele compatibile cu tehnologia Bluetooth.

Făcut pentru comunicare

Pentru modul telefon, ZN5 încorporează CrystalTalk, o tehnologie patentată de Motorola, care îi ajută pe utilizatori să audă şi să se facă auziţi în medii zgomotoase. Graţie compatibilităţii duble cu reţele GSM şi WLAN (Wireless Local Area Network), utilizatorii se pot conecta din diverse locaţii de pe mapamond şi se pot bucura de conexiuni fără fir de mare viteză care le permit să navigheze pe Internet prin intermediul unui browser HTML complet. Pentru a întregi experienţa de comunicaţii, ZN5 este compatibil şi cu formate SMS, MMS, IM şi e-mail personal.

Experienţa multimedia MOTOZINE

MOTOZINE ZN5 este primul terminal care poartă numele de MOTOZINE, noua marcă a Motorola de dispozitive adaptate specific experienţelor multimedia. Produsele din portofoliul ZINE îi oferă utilizatorului care apreciază să creeze şi să consume conţinut multimedia libertatea de a modifica cultura contemporană după cum îşi doreşte.

MOTOZINE ZN5 este disponibil la distribuitorii autorizaţi Motorola, la preţul recomandat de 1149 RON (TVA inclus).

Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este recunoscută în lume pentru inovaţie în comunicaţii. Compania dezvoltă tehnologii, produse şi servicii pentru utilizarea cotidiană a comunicaţiilor mobile. Portofoliul include infrastructură pentru reţele de comunicaţii, soluţii mobile pentru companii, terminale digitale, modem-uri, terminale mobile şi accesorii Bluetooth. Motorola doreşte să aducă soluţii avansate de comunicaţii oamenilor, companiilor şi instituţiilor. O companie Fortune 100, cu prezenţă şi impact la nivel global, Motorola a avut vânzări de 36,6 miliarde USD în 2007.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb