Myria GetAway:

f.a.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 14 septembrie 2007

Bucureşti, Septembrie 2007 - CES, cel mai mare producător român de PC-uri şi membru al grupului ALTEX, lansează un nou sistem desktop : Myria GetAway:

eLearning & divertisment: mai uşor, mai sigur, mai distractiv şi mai bine conectat prin Myria GetAway

Myria GetAway oferş o nouş viziune asupra dezvoltşrii tinerilor prin internediul tehnicii de calcul moderne, asigurând utilizatorilor un set vital de aplicaţii software susţinut de o configuraţie hardware avansată bazată pe un procesor dual core ideal pentru a rula simultan mai multe aplicaţii solicitante. Fiind echipat cu software original, Myria GetAway oferă chiar de la iniţializare un mediu virtual de lucru de ultimă generaţie, special conceput pentru comunitatea de elevi.

Specificatii tehnice

ProcesorIntel Pentium Dual Core E2140 1,6GHz (800 MHz, 1 MB)

Placa de bazaECS Sk775

Memorie1GB DDR2

Hard disk160 GB SATA

Unitate opticaDVD-RW DL 18X

SVGAGigabyte 7300GS 256MB PCI-E up to 512MB

Card Readerda

Tastatura & MouseMyria

Sistem de operareWindows Vista Home Basic

OfficeOffice 2007 Ready PC(60 zile gratuit)

Software educationalMicrosoft Academic Kit

Microsoft Encarta Encyclopedia Standard 2008

AeL: 200 lectii; eduCreativ: 4lectii

Alte aplicatii softwareWindows Live Messenger

AntivirusNod 32

JocuriMicrosoft Flight Simulator X Standard DVD

Microsoft Rise of Nations: Rise of Legends

Microsoft Zoo Tycoon 2: Zookeeper Collection

Pret1599,9 lei, TVA inclus

Si nu in ultimul rand, Myria GetAway ofera o experienta inovativa in prinvinta divertismentului, prin

cele 3 jocuri Microsoft preinstalate care transpun utilizatorul intr-o lume bogata grafic si realistica.

De ce software original?

Myria GetAway este echipat cu software original preinstalat care oferă utilizatorului o serie de beneficii în materie de performanţă, încredere, acces la imbunanatiri si inovatii.

 Performanta asteptata: Sistemul ofera caracteristicile, optiunile si performanta necesare atat pentru marirea productivitatii la munca, cat si pentru divertismentul de acasa.

 Incredere: Software-ul este autentic, licentiat corect si beneficiaza de suport din partea Producatorului.

 Imbunatatiri permanente: Software-ul original preinstalat permite acces la update-uri, imbunatatiri si inovatii pentru protectia PC-ului, precum si pentru extinderea si imbunatatirea experientei de lucru.

Windows Vista original - Cel mai nou sistem de operare de la Microsoft

Chiar de la prima initializare a sistemului de operare original preinstalat, utilizatorul poate naviga pe Internet, edita documente de tip Office sau chiar viziona filme pe DVD. In acest fel, Myria GetAway echipat cu Windows Vista Home Basic ofera un mod de lucru mai usor, mai sigur, mai distractiv, mai bine conectat.

Beneficii Windows Vista Home Basic original:

1. Protectia copiilor prin intermediul instrumentelor de control, necesare a asigura utilizarea protejata si adecvata a computerului de catre copii:

- Cu ajutorul caracteristicii Control parental, se pot gestiona regulile de utilizare a computerului pentru copii. Se pot seta limite de timp pentru utilizare si se poate restrictiona accesul copiilor la Internet si jocurile de pe PC.

- Cu ajutorul functionalitatii Conturi de utilizator standard se poate permite copiilor sa utilizeze PC-ul in siguranta, reducand riscul ca acestia sa instaleze aplicatii software rau intentionate sau sa efectueze modificari daunatoare pentru PC.

2. Apararea automata a computerului impotriva aplicatiilor software si site-urilor Web rau intentionate.

3. Usurinta in gasirea programelor si a fisierelor prin intermediul cautarii instantanee in spatiul de lucru.

4. Conectivitate crescuta prin intermediul aplicatiilor din bara laterala, care ofera informatii in timp real, cum ar fi prognoza meteo si stirile, direct in spatiul de lucru.

5. Simplitate in organizarea amintirilor digitale, prin intermediul Windows Photo Gallery, ce permite descarcarea rapida a fotografiilor de pe camera digitala, organizarea, editarea, vizualizarea si partajarea lor.

Office 2007 Ready PC- 60 zile trial

Noul Office 2007 ofera caracteristicile, optiunile si performanta necesare atat pentru marirea productivitatii la munca, cat si pentru divertismentul de acasa. La expirarea perioadei de evaluare gratuita, utlizatorul poate continua sa utilizeze aplicatiile Office prin achizitionarea licentei complete sau a unei cartele preplatita pe masura ce utilizeaza aplicatiile.

Nota: Activarea software-ului preinstalat se face de catre utilizator, oricand doreste, prin Internet sau apeland la serviciul online Microsoft.

Software educational

Microsoft Encarta Standard 2008

Microsoft Encarta, software-ul enciclopedic cel mai bine din ultimii 8 ani, ofera mai mult continut actualizat si mai mult continut multimedia decat pana acum. Prin informatii online sau offline, Encarta este calea cea mai simpla pentru toti membrii familiei de a gasi informatii sigure si relevante despre aproape orice subiect.

Microsoft Academic Resource Kit

Academic Resource Kit este o colectie de instrumente software si resurse educationale gratuite de la Microsoft, construita pentru comunitatea de elevi si studenti, cu scopul de a contribui la cresterea interesului pentru tehnologia informatiei, a numarului si a calitatii viitorilor profesionisti ai acestui domeniu. Mai multe informatii despre produs si inregistrare pe www.microsoft.ro/ark.

Instrumente

Instrumentele software incluse pe acest disc sunt pertinente pentru aplicarea cunostintelor din discipline cum sunt limbaje de programare si compilatoare, platforme, medii si modele de dezvoltare de aplicatii software, sisteme de operare si sisteme embedded, baze de date sau virtualizare. Sumar al instrumentelor incluse pe disc: .NET Framework, ediţiile Express ale SQL Server şi Visual Studio, XNA Game Studio Express, Shared Source Common Language Infrastructure, IronPython, Windows PowerShell, Virtual PC şi Virtual Server.

Resurse

Resursele educationale disponibile in Academic Resource Kit completeaza numeroase programe de acces la tehnologie cu materiale de studiu si de predare, acces la cod sursa, indrumatoare si capitole de documentatie. Sumar al resurselor de invatare incluse pe disc: materiale de studiu si de predare (sisteme de operare, sisteme embedded, securitate, business intelligence), ghiduri si exemple de utilizare a limbajelor de programare C#, C++ si Visual Basic, a platformei de dezvoltare .NET Framework, a mediului de dezvoltare Visual Studio si a serverului de baze de date SQL Server.

Mai multe informatii

Puteti obtine informatii complete despre Academic Resource Kit si despre fiecare instrument de dezvoltare si material educational incluse pe disc, prin navigarea pe www.microsoft.ro/ark. Situl contine exemple utile de care puteti ţine cont in utilizarea eficienta a Academic Resource Kit.

Inregistrare

Daca sunteti elev sau student, inregistrati-va pana la 15 noiembrie 2007 propria copie a Academic Resource Kit pe www.microsoft.ro/ark si puteti castiga un XBox!

Pachetul GetAway reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri in materie de software educational. Create pentru a-i ajuta pe cei mici sa invete mai usor, lectiile eduCreativ imbina in mod fericit jocul si didacticul, in favoarea acestuia din urma. Cu ajutorul jocului, al experimentelor, cu fiecare noua aventura, micutii invata jucandu-se, in loc sa se joace de-a invatatul. Myra GetAway ofera o noua serie de lectii multimedia pentru ciclul primar:

1. Povestile Naturii - Minunatiile lumii vii - lectii de Cunoasterea Mediului pentru clasa I

2. Operatiunea Mate: Cum a salvat Alex Matematica - Adunarea si Scaderea peste ordin pentru elevii de clasa a IIa

3. Hocus - Pocus - Literatus: Alex si cuvintele vrajite - lectii de Limba Romana pentru clasa a IIIa

4. Operatiunea Mate: Alex si problemele piratului Clinci - lectii de Matematica pentru clasa a IVa

Myria GetAway ofera un set de 200 lectii interactive marca AeL avand o interfata prietenoasa, usor adaptabila, diferentiata pe roluri, grupuri, drepturi de acces. Caracteristici generale:

Rolurile, grupurile, utilizatorii si privilegiile de acces asociate acestora sunt foarte usor de administrat;

Bazat pe standarde: AeL este compatibil cu MathML, SCORM si IMS;

Usor de instalat si de administrat;

Suport multi-lingvistic si regional.

Windows Live Messenger Romanian

Windows Live Messenger este MSN Messenger de ultima generatie, in limba romana! Tot ce va place la Messenger - lista de persoane de contact, emoticoni si acces instantaneu la prieteni - plus noi modalitati extraordinare de a comunica cu prieteni de pe Yahoo! si de a partaja fotografii (si nu numai).

Facilitati Windows Live Messenger Romanian

Posibilitatea de a comunica cu mai multi prieteni, inclusiv cu cei de pe Yahoo!, prin intermediul unui client de mesagerie instant in limba romana

Convorbiri PC-la-PC

Conversatii video de inalta calitate

Foldere partajate

Agenda bidirectionala (ori de cate ori o persoana din lista de contacte isi schimba profilul sau isi modifica datele de contact, utilizatoru va fi notificat

Jocuri

Flight Simulator X

Microsoft Flight Simulator X reprezinta varful a 25 de ani de existenta a Flight Simulator.

Flight Simulator X cufunda utilizatorul intr-o lume bogata grafic si realistica, cu zeci de avioane si misiuni interactive, printr-o experienta noua si inovativa. Zborurile libere permit acestuia sa zboare oriunde in lume, de la mii de aeroporturi catre cele mai exotice locuri la care acesta se poate gandi.

Rise of Nations

Calatoriti in taramul Aio, o lume tulburata de batalia epica dintre fortele Magiei si cele ale Tehnologiei. Luptati printre orase mari, deserturi toride si campuri de gheata in batalii pline cu creaturi mistice, masinarii imposibile si vraji fantastice. Ghidati lupta unui tanar inventator de a scoate la iveala trecutul antic al lumii sale si de a unifica poporul sau impotriva unei amenintari inimaginabile.

Microsoft Zoo Tycoon 2: Zookeeper Collection

Zoo Tycoon 2: Zookeeper Collection tripleaza distractia prin combinarea cu succes a Zoo Tycoon 2 cu pachetele de extensie Endangered Species si African Adventure! Aceasta colectie aduce 70 de animale spectaculoase - unele amuzante, unele feroce, dar toate facinante. Construiti expozitii captivante si tururi cu vehiculele Jeep care sa va distreze oaspetii si adaugati-le la zoo. Aratati-va calitatile de conducere a unei gradini zoologice pentru a crea gradini spectaculoase.

Tehnologie hardware adaptata

Cea mai avansata tehnologie Intel pentru un raport pret/performanta de exceptie: Procesor Dual-Core

Unitatea centrala este un procesor Intel Pentium Dual-Core E2140 la frecventa de 1,6GHz capabil sa manipuleze un numar ridicat de aplicatii simultan. Cele doua nuclee fizice incorporate fac fata cu succes situatiilor in care sunt utilizate, procesarea dual core reprezentand un avantaj de care utilizatorul beneficiaza atunci cand foloseste procesorul pentru rularea de mai multe programe in acelasi timp.

Myria GetAway este echipat cu o memorie Dual Channel DDR2 in doua bancuri de cate 512MB fiecare, lucru extrem de important atunci cand sunt rulate aplicatii consumatoare de resurse fizice. Memoria tampon (buffer L2) de 1MB pe care procesorul E2140 o are in dotare, faciliteaza stocarea si transferul rapid de informatii catre magistralele adiacente de memorie. Placa de baza pe care au fost atasate componentele este produsa de ECS si are in dotare absotul toate facilitatile de care un computer de ultima generatie trebuie sa beneficieze: de la controller SATA, pana la placa de sunet si de retea. Placa video Gigabyte 7300GS se bucura de un cumul de memorie de 256MB si ofera o prestanta impecabila in cele mai pretentioase jocuri. Capacitatea de stocare este asigurata de un hard disk de 160GB conectat pe placa de baza prin intermediul unei magistrale SATA.

Design & confort

Flexibilitatea sistemului se reflecta si in interfetele externe de conectare si mediile portabile de transfer: DVD Writer, multiple porturi USB. Cu ajutorul acestora utilizatorul nu va fi pus niciodata in dificultate atunci cand are de transferat/copiat continut electronic pe un mediu portabil. Design-ul adoptat este unul cu directii profesionale, atat din punct de vedere al carcasei si pozitionarii echipamentelor cat si din punctul de vedere al performantelor. Pentru confortul utilizatorului: Porturile USB si conectorii pentru casti si microfon sunt pozitionate pe panoul frontal, facilitand accesul imediat, fara eforturi inutile.

Carcasa este din aluminiu si prezinta forme si dimensiuni armonioase, care se adapteaza cu usurinta in orice spatiu, acasa sau la birou. Design-ul carcasei este modern, elegant si compact, si cuprinde o serie de elemente care imbunatatesc performantele sistemului: flux de aer extrem de bine directionat in interior pentru o racire optima a componentelor, o sursa puternica rezistenta la supracurent/supratensiune (PFC activ), canale (rail-uri) separate pentru alimentarea cu conectorii de 12V. Sursa de alimentare - Myria PFC Activ 350W - garanteaza stabilitatea sistemului si ofera eficienta maxima. Circuitul de corectie a factorului de putere (PFC) este de tip activ - elegant, performant si recomandat de majoritatea specialistilor.

De ce Myria?

Myria este cel mai puternic brand romanesc de IT si electronice. Myria introduce un nou concept in arhitectura brandului romanesc printr-o varietate larga de echipamente IT si electronice usor de utilizat, adaptate stilului de viata modern. Prin Myria, CES adauga valoare printr-un pachet complet de software original preinstalat, cuprinzand sistemul de operare Microsoft Windows Vista, Office 2007 Ready, aplicatii educationale, precum si cele mai noi jocuri, pentru toate varstele. Myria este mai aproape de oameni, in fiecare etapa a dezvoltarii lor, printr-o varietate de solutii avansate, intr-o combinatie perfecta a celor mai revolutionare tehnologii, lasand libertate imaginatiei si oferind utilizatorilor posibilitatea de a se concentra pe ceea ce este cu adevarat important pentru ei.

Standarde de productie internationale

Sistemul Myria eCreativ este produs in cea mai moderna linie de fabricatie din Sud Estul Europei care garanteaza calitatea la standarde internationale print eficientizarea proceselor de asamblare si instalarea automata a sofwatere-ului, precum si prin testarea 100 % computerizata a produselor.

Gifts IDEA

Myria ofera tot ceea ce inseamna produse din mediul IT&C, de la computere desktop, computere portabile, periferice etc. Gruparea sub un singur brand a tuturor echipamentelor ofera clientului posibilitatea de a achizitiona un sistem de calcul complet in care toate partile componente dispun de o intercompatibilitate maxima, eliminand astfel problemele atat de des intalnite in aceste privinte. De la boxe audio, casti, webcam, microfoane, la volan si joypad, Myria poate fi oricand un cadou inspirat!

Despre CES

CES, membra a grupului ALTEX si cel mai mare producator roman de PC-uri, se adreseaza, cu o oferta diversificata si adaptata, segmentelor Consumer si Business. CES este promotor al brandingului romanesc de IT, prin cele doua branduri proprii: DAVIO si MYRIA - din perspectiva carora ofera acces rapid si simplificat la tehnologia viitorului.

CES detine cea mai moderna linie de asamblare de PC-uri din Sud-Estul Europei si mentine un sistem de management integrat calitate -mediu certificat conform standardelor SR EN ISO 9001:2002, SR EN ISO 14001:2005. Bazata pe un nivel superior de automatizare si tehnologizare, fabrica in care sunt asamblate PC-urile MYRIA si DAVIO reprezinta standardul de referinta pentru toti integratorii de pe plan local. In mai 2006, la momentul lansarii liniei, CES isi propunea cresterea capacitatii de productie si imbunatatirea continua a calitatii. Investitiile in tehnologie si oameni ii permit astazi companiei sa fie mai aproape de clientii sai oferindu-le acces rapid la tehnologie de ultima ora, prin inovatie si noi capabilitati tehnice: sistem integrat de management calitate - mediu, doua branduri dedicate: DAVIO si MYRIA, varietate de configuratii, reducerea costurilor de productie si consolidarea relatiilor cu cei mai importanti furnizori internationali: Intel si Microsoft. CES este Intel Premier Partner si Microsoft Certified Partner din 2006.

CES se aliniaza la nivelul marilor integratori mondiali de PC-uri atat prin calitatea produselor livrate, cat si prin consolidarea pozitiei pe piata. Fata de anul trecut, CES a inregistrat o crestere de aproape 17% in privinta unitatilor PC livrate, detinand in trimestrul II o cota de piata de 9,6 % si urcand in topul primilor cinci integratori din Romania dupa valoarea PC-urilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb