NELU TĂTARU: "Pentru moment, nu se iau în calcul nici amânarea anului şcolar, nici amânarea alegerilor"

A.P.
Politică / 18 iulie 2020

Nelu Tătaru

Nelu Tătaru

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, sâmbătă, la Botoşani, că autorităţile centrale nu iau în calcul, în momentul de faţă, nici amânarea începerii noului an şcolar, nici a alegerilor locale din luna septembrie, anunţă Agerpres.

El a precizat că scenariile luate în calcul împreună cu Ministerul Educaţiei prevăd începerea anului şcolar pe 15 septembrie.

"E prematur să gândim. Noi avem scenarii pe care le discutăm cu Ministerul Învăţământului şi diverse organizaţii în vederea reluării anului şcolar pe 15 septembrie. În acest moment, nu discutăm de amânarea nici a şcolii, nici a alegerilor. Evoluţia ulterioară ne va da şi măsura unor restricţii sau a altora", a afirmat Tătaru.

Totodată, ministrul Sănătăţii a respins şi ipoteza reinstituirii stării de urgenţă, ca urmare a creşterii numărului de îmbolnăviri cu virusul COVID-19.

"Nu este cazul stării de urgenţă. Noi avem focare răzleţe în anumite judeţe, dacă e să mă refer la Argeş, Braşov, Galaţi, Prahova, Dâmboviţa, Bucureşti, în acest moment, dar sunt focare care, o dată cu ieşirea acestei legi, care a fost promulgată de preşedintelui României, apariţia în Monitorul Oficial, să le putem gestiona prin aceste mecanisme tip carantină, izolare la spital sau la domiciliu, care ne-ar da pârghiile necesare să putem stabiliza în decurs de două săptămâni această creştere", a adăugat Tătaru.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a efectuat, sâmbătă, o vizită inopinată la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani. El s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar împreună cu cadrele medicale de aici a vizitat toate secţiile spitalului. tră de

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Data la APOCALIPSĂ-i sigură la ,, pandemie " ba...

    Gagiul este de la ministerul care arunca minciuni. Normal ca nu vor sa amane alegerile. Aia care numara voturile i-au asigurat ca vor castiga.

    Acest bursuc nu poate decide ce se amână și ce nu, el e un simplu executiv guvernamental.

    Libertățile umane NU pot fi restrânse prin ordine de ministru sau decizii DSP. Românii nu au votat niciodată în acest sens, CCR trebuie să-și facă treabă și să scoată acest guvern totalitar in afara legii. 

    Acest Tataru este un dobitoc.

    Medicii epidemiologi trag semnale de alarma. Tataru ne spune ca este doar o crestere modesta pe care ei o gestioneaza. Auzi tu... acum 3 saptamani erau 2-300 de infectii, acum sunt 900. 

    Acum ne spune ca au doar focare.....Acum cateva saptamani Orban ne spunea ca sunt infectii foarte raspandite, comunitare, atunci cand era intrebat de carantina zonala.

    Tatarule, esti un dobitoc. Un politruc. Ti s-a trasat ordinul sa calmezi epidemia pentru a se organiza alegeri. Tatarule, esti pe cale sa devii un criminal. 

    Nu ar trebui la lăsați astfel de bursuci să se amestece în conducerea țării. Dictatura medicală încalcă grav drepturi și libertăți, transforma statul în regim totalitar, sovietic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb