NetCom lansează produsele de networking destinate IMM-urilor

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 mai 2008

NetCom anunţă lansarea pe piaţa românească a noii game de echipamente de networking Nortel, pentru întreprinderi mici şi mijocii.Această gamă înglobează cea mai înaltă tehnologie de acces, securitate şi QoS (Quality of Service) la preţuri accesibile chiar şi pentru companiile mici.

Din această gamă fac parte: switch-uri, access point-uri şi routere, toate având o platformă unică de administrare Business Element Manager prin care se poate configura şi administra atât activele de reţea, cât şi centrala telefonică, oferind o interfaţă unică de setari atât pentru date cât şi pentru voce.

Switch-urile din această gamă, denumite generic Business Ethernet Switch (BES), oferă conectivitate în funcţie de cerinţele afacerii. Seria este compusă din BES50, BES100, BES200 şi BES1000, patru tipuri de switchuri ce pot alcătui o reţea de date performantă care să răspundă necesităţilor de transfer rapid, densitate mare de porturi şi cerinţelor specifice aplicaţiilor multiple.

Reducerea costurilor este posibilă prin alimentarea prin cablu de date PoE (Power over Ethernet) a telefoanelor VoIP, punctelor de acces wireless şi a camerelor video.

Problemele critice şi complexe de instalare pot fi uitate cu noua serie de switchuri BES. Configurarea se realizează automat prin capabilitatea de autoconfigurare, autodetectare a vitezei de transfer şi cablării folosite. LED-uri intuitive semnalizează starea conexiunii şi a echipamentului. Setările specifice de reţea se realizează automat prin DHCP sau configurări implicite de IP.

Routerele asigură legătura securizată şi protejată la Internet, BSR222 fiind soluţia ideală, compactă, de conectare, ce însumează calităţile unui router, echipament VPN şi firewall, asigurând legături securizate între mai multe sedii în care se desfăşoară activitatea.

Despre NetCom

NetCom este principalul distribuitor de echipamente Nortel destinate segmentului întreprinderilor mici şi mijlocii şi unul din liderii pieţei româneşti în furnizarea de echipamente de telecomunicaţii.

Despre Nortel

De mai bine de un secol, Nortel contribuie la evoluţia comunicaţiilor la nivel global. Având prezentă în peste 150 de ţări, soluţiile Nortel acoperă cele mai importante reţele de service provideri mondiali, stând la baza economiei şi a centrelor financiare din întreaga lume.

Nortel proiectează soluţii şi produse care vor simplifica afacerile clienţilor noştri. Portofoliu de soluţii Nortel este unul dintre cele mai complete din domeniu, pornind de la proiectarea, instalarea şi lansarea de noi reţele, până la suport şi managementul sistemelor existente. Clienţii din întreaga lume au încredere în Nortel datorită unei echipe experimentate şi profesionale care se concentrează pe performanţă, fiabilitate, securitate, reducând în aceeaşi măsură costurile fixe şi operaţionale.

Servind în acelaşi timp companiilor de tip service provider şi celor de tip enterprise, Nortel oferă soluţii la cheie pentru reţele de bandă largă, acces la reţele wireless, oricând şi oriunde, telefonie IP, servicii multimedia şi aplicaţii.

Nortel este de asemenea expert în asigurarea securităţii pe toate nivele de reţea - începând de la centrul reţelei până la utilizator, prevenind în acest sens toate ameninţările de securitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb