Nouă jandarmi, răniţi într-un grav accident rutier la Constanţa

Laura Boico
Miscellanea / 8 iunie 2016

Actualizare 11:18

Un comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi (GMJ) Tomis informează că şoferul microbuzului de transport persoane al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) care a fost implicat ieri noaptea în accidentul de pe DN3, nu consumase băuturi alcoolice, potrivit constatării poliţiştilor rutierişti, transmit surse din presă.

Comunicatul de presă al GMJ Tomis, dat publicităţii în această dimineaţă, precizează că potrivit constatărilor efectuate de Serviciul Poliţiei Rutiere, şoferul microbuzului MAI nu a consumat băuturi alcoolice, iar cercetările în această cauză sunt continuate de Poliţia Rutieră Constanţa.

"Marţi noaptea, la ora 22:00, un microbuz aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor a fost implicat într-un accident rutier la ieşirea din localitatea Constanţa spre Valu lui Traian. În microbuz se aflau şase jandarmi din Bihor, Mureş, Cluj şi Bistriţa. Aceştia se îndreptau spre Constanţa pentru a participa la o convocare de specialitate. La faţa locului s-au prezentat echipaje S.M.U.R.D. şi mai multe ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa care au preluat şi transportat la spital patru jandarmi, toţi în stare de conştienţă. În acest moment, cei patru se află internaţi la Spitalul Judeţean Constanţa", precizează comunicatul Jandarmeriei, citat de surse.

De asemenea, sursa citată mai menţionează că Inspectoratul General al Jandarmeriei Române a numit o comisie în vederea cercetării împrejurărilor care au dus la producerea nedoritului eveniment.

------------

Un grav accident rutier a fost provocat ieri noapte, în jurul orei 22:15, după ce şoferul unui microbuz al Jandarmeriei a întors maşina pe DN 3 peste linia dublă continuă, între Constanţa şi Valu lui Traian, şi a fost izbit în plin de un autoturism BMW ce se deplasa regulamentar pe sensul său de mers, transmit surse din presă.

Surse din Serviciul Poliţiei Rutiere au informat că nouă persoane au fost rănite în urma impactului violent produs prin coliziunea dintre un autoturism BMW, cu trei persoane la bord şi un microbuz Renault al Jandarmeriei, în care se aflau şase angajaţi ai Jandarmeriei Române, aflaţi la o convocare în Judeţul Constanţa.

După apelarea la Serviciul 112, la locul accidentului au plecat două autospeciale de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Constanţa, o ambulanţă SMURD şi maşina pentru victime multiple. Medicii au acordat primele îngrijiri accidentaţilor, la faţa locului, şapte dintre cele nouă victime fiind transportate la spital, iar două persoane au refuzat transportul. Din cele şapte victime grav rănite, una a fost intubată.

Poliţia rutieră a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment, conform aceloraşi surse.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Blestemul poporului de la Pungesti pe care i-ati snopit in bataie, blestemati de jandarmi romani. V-a inarmat Basescu sa bateti poporul si sa i aparati pe hotii de guvernanti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb