Noua versiune WizCount Vista integreaza solutia de business intelligence WizAnalyzer

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 octombrie 2007

Wizrom lanseaza o noua versiune a celui mai cunoscut sistem de management din clasa sa. WizCount Vista, care pastreaza toate functionalitatile anterioare si în plus integreaza solutia de business intelligence WizAnalyzer. Implementarea sa a început în primele luni ale acestui an cu proiecte pilot si upgrade-uri pentru clientii care utilizau versiunea anterioara si a asigurat dezvoltarea unei solutii informatice de calitate, cu fiabilitate si mentenanta ridicata.

"Pentru orice companie, dezvoltarea profitabila este un obiectiv greu de atins, care poate fi realizat numai prin excelenta în management.

WizCount Vista a fost special creat pentru a optimiza activitatile de management si pentru a putea fi costumizat în functie de cerintele

specifice ale fiecarui client", a declarat Zemy Apfelbaum, Sales Director Wizrom. Datorita preturilor accesibile, WizCount Vista este prima aplicatie software de contabilitate, gestiune si management financiar care include în versiunea de baza functionalitati avansate de business intelligence (indicatori de masurare a performantei, tablouri de bord, cuburi multidimensionale, etc.) si se adreseaza nu numai firmelor mari, ci si întreprinderilor mici si mijlocii.

WizCount Vista ofera o privire panoramica asupra întregii afaceri, care se actualizeaza continuu, conform tuturor informatiilor introduse în sistem. De asemenea, WizCount Vista monitorizeaza performant o serie de indicatori, notificând automat managementul în cazul în care

acestia nu respecta regulile prestabilite.

La fel ca toate versiunile anterioare, programul este adaptat si actualizat în permanenta, în conformitate cu legislatia româna.

Anul acesta, Wizrom a pus la punct pe site-ul companiei un segment de suport web pentru utilizatorii tuturor solutiilor furnizate de companie, inclusiv WizCount Vista. Solutia online de suport permite înregistrarea solicitarilor de service, urmarirea status-ului

solicitarii, vizualizarea unui istoric al cererilor de service, etc.

Wizrom a înregistrat în anul 2006 o valoare totala a contractelor încheiate de 7,5 milioane USD, cu 1,5 milioane USD mai mult decât în anul 2005. Principalele produse ale companiei sunt WizCount si WizPro, fiecare reprezentând aproximativ 30% din valoarea contractelor încheiate de companie. WizSalary, lider de piata în categoria solutiilor de salarizare, management de personal si resurse umane, este utilizat pentru calcularea salariilor a aproximativ 13,6% din totalul angajatilor firmelor private din România si acopera aproximativ 20% din valoarea contractelor încheiate de companie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb