Noul Check Point VPN-1 VE protejează aplicaţiile în mediile virtuale

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 august 2008

Check Point Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat lansarea VPN-1 Virtual Edition (VE), care oferă aceeaşi securitate pentru aplicaţiile virtuale pe care o folosesc companiile din Top 500 Fortune pentru a-şi securiza reţelele corporate şi centrele de date. Check Point este prima companie care oferă management unificat al securităţii atât pentru reţelele fizice, cât şi pentru aplicaţiile virtuale.

Virtualizarea mai multor servere într-o singură aplicaţie creează un întreg nou tip de mediu care necesită noi modalităţi de protecţie a aplicaţiilor neintegrate şi a informaţiilor transmise de la un server la altul fără folosirea dispozitivelor de securitate fizice. VPN-1 VE de la Check Point restaurează separarea şi securitatea dispozitivelor ca şi cum s-ar afla pe servere separate. VPN-1 VE se integrează complet în infrastructura de securitate Check Point a clientului. Astfel, face posibil controlul dispozitivelor Check Point şi a softului pentru serverele open, dispozitivele "Protejate de Check Point" şi VPN-1 VE de la o singură interfaţă - reducând costul şi consolidând managementul.

"Sistemele virtuale sunt o parte a reţelei generale şi trebuie să fie protejate de acelaşi nivel de securitate oferit pentru dispozitivele fizice", a declarat Ofer Raz, director platforme şi infrastructuri, Check Point. "VPN-1 VE dovedeşte angajamentul Check Point de a proteja corporaţiile pe măsură ce noi tehnologii pătrund în reţea. Arhitectura open de la Check Point oferă clienţilor securitate fără egal, controlată de la centru, atât în reţelele fizice, cât şi în mediile virtuale", a mai spus Raz.

VPN-1 VE oferă afacerilor şi organizaţiilor numeroase beneficii, printre care:

Securizează mediile virtuale cu o soluţie preconfigurată care este adaptată mediilor VMware ESX şi ESXi pentru a asigura o instalare optimă uşoară;

Elimină necesitatea unor dispozitive suplimentare de securitate pentru a proteja aplicaţiile virtuale. Astfel, reduce costurile;

Se integrează cu aceeaşi interfaţă unificată ca alte gateway-uri de securitate Check Point;

Îmbunătăţeşte managementul auditului, al service-ului şi al riscului prin logare unificată pentru întreaga infrastructură de securitate, inclusiv pentru mediile virtuale;

Permite instalare rapidă pentru pregătire sau recuperare în caz de dezastre.

"Clienţii Check Point pot instala cu încredere VPN-1 VE, ştiind că este optimizat pentru mediile VMware", a declarat William Shelton, director noi produse şi soluţii, VMware. "Salutăm contribuţia Check Point la mai mult de 800 de aplicaţii virtuale disponibile în mod curent pe piaţa de aplicaţii virtuale VMware", a completat Shelton.

Check Point VPN-1 VE şi VPN-1 Power VSX sunt produse care fac parte din portofoliul de securitate a virtualizării de la Check Point. VPN-1 Power VSX este un gateway de securitate virtualizat care permite providerilor de service controlat şi corporaţiilor să consolideze până la 250 de sisteme de securitate virtuale - incluzând firewall, reţea privată virtuală (VPN) şi prevenire a accesului neautorizat - pe o singură platformă hardware. "Check Point oferă organizaţiilor soluţii de securitate similare celor folosite de companiile din Top 500 Fortune, pentru toate mediile. Aceste soluţii pot fi controlate printr-o singură consolă pentru a reduce complexitatea şi TCO-ul", a concluzionat Raz.

Despre Check Point Software Technologies Ltd.

Check Point Software Technologies Ltd. este lider mondial în soluţii de securitate internet. Este lider de piaţă pentru enterprise firewall, personal firewall şi VPN. Check Point se axează doar pe securitate. PURE (protecţie, unificare, fiabilitate, extensibilitate) este un concept Check Point de focus pe securitatea IT prin portofoliul larg de soluţii de securitate a reţelei, a datelor şi a managementului securităţii. Prin platforma sa NGX, compania oferă o arhitectură unitară de securitate pentru o gamă amplă de perimetre, soluţii interne şi web care protejează comunicaţiile şi resursele, aplicaţiile, angajaţii, birourile externe şi reţelele partner extranet. Familia de produse Zone Alarm este cel mai apreciat pachet de aplicaţii de securitate pentru computerele personale, pachet compus din soluţii de securitate premiate care protejează milioane de computere în faţa hackerilor, spyware-ului şi furtului de date. O dovadă a extinderii capabilităţii soluţiilor Check Point este Open Platform for Security (OPSEC), platformă dezvoltată de compania Check Point. Este o alianţă, un cadru de lucru al industriei pentru nu mai puţin de 350 de companii lider în domeniu. Soluţiile Check Point sunt vândute, integrate şi asistate tehnic de peste 2.200 de parteneri în 88 de ţări, iar clienţi noştri includ toate cele 100 de companii din Fortune 100, împreună cu mii de afaceri şi organizaţii de toate dimensiunile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb