Noutăţi IT&C la a 17-a ediţie CERF2008

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 mai 2008

"O dată pe an, în cadrul CERF, principalii jucători din domeniul IT&C îşi expun cele mai recente tehnologii şi produse, oferind vizitatorilor şansa de a găsi într-un singur loc oferte variate pe care le pot compara pentru a alege în final ceea ce li se potriveşte cel mai bine." a declarat Dan Voicu, Director EXPOTEK.

CERF 2008 îşi aşteaptă vizitatorii în perioada 7 - 11 mai, la Complexul Expoziţional Romexpo. CERF este cea mai mare expoziţie IT&C din România, ajunsă la cea de-a 17-a ediţie. Organizat de EXPOTEK, CERF va reuni în acest an peste 600 de mărci expuse în 130 de standuri ce vor putea fi vizitate în următoarele secţiuni: Comunicaţii (pavilioanele 16 şi 17 - 3.400 mp); Soluţii şi sisteme IT, produse electronice (pavilioanele 13 şi 14 - 5.500 mp); Soluţii IT pentru afaceri şi distribuţie IT (pavilioanele 14 şi 15 - 3.600 mp).

Noutăţi 2008

La CERF va fi prezentă o delegaţie de 13 firme din Taiwan, ţară în care îşi au sediul companii de marcă specializate în IT&C. Aceste companii îşi vor promova produsele şi soluţiile de ultimă generaţie care vor putea intra pe piaţa românească în urma parteneriatelor stabilite la CERF.

În cadrul CERF vor fi lansate în România produse şi tehnologii noi, printre care se pot aminti: cea mai bună cameră video HDC de la Panasonic, care a obţinut premii TIPA 2008, ultimul model în materie de televizoare LCD, LG Scarlet, LG6000, alături de inovatoarea plasmă PG6000 cu tehnologia single-layer (LG), gama de videoconferinţe full HD de la LIFESIZE (ABN SYSTEMS), serviciul electronic complet de verificare a prezenţei personalului şi pontaj bazat pe citirea amprentei digitale (BIONET Software), soluţii de ultimă generaţie pentru monitorizarea calculatoarelor şi a accesului la internet (IT Secure PRO), cel mai nou trepied foto/video MODO, de la Manfrotto, destinat fotografilor şi videofotografilor profesionişti (SIMUS Trading), soluţii de contact center integrate cu CRM şi în premieră mondială TTS (text to speech) în limba română (ALGOTECH), imprimanta portabilă dotată cu tehnologie Bluetooth (SEDONA), tabela interactivă TSL610 (Aline Distribution) care, împreună cu un calculator şi un videoproiector se comportă ca un ecran sensibil la atingere ce permite controlul oricărei aplicaţii PC sau navigarea pe internet şi multe altele. În standul propriu, asociaţia ECO TIC va marca un an de la demararea sistemului integrat de colectare şi reciclare a deşeurilor electrice şi electronice.

Surprize pentru vizitatori

Numeroase concursuri pentru vizitatori vir fi oraganizate. Cursuri de fotografieire se vor desfăşura zilnic dedicate celor pasionati şi interesaţi de arta fotografică.

Pentru cei care vor să se relaxeze după vizitarea şi fotografierea CERF, spaţiul WiFi Internet Zone oferă posibilitatea de a naviga pe internet fie de pe propriul laptop, fie de pe calculatoarele puse la dispoziţie de organizatori.

Cea mai importantă competiţie de gaming din România se va desfăşura anul acesta la CERF. În Pavilionul 14, pasionaţii de jocuri electronice vor descoperi o zonă de free-gaming pentru amatori, dar şi arena unde se vor confrunta profesioniştii întrecerilor virtuale. Marele punct de atracţie îl va constitui workshopul dedicat comunităţilor de gaming din Europa, susţinut vineri, 9 Mai.

Un loc special atât pentru vizitatori, cât şi pentru expozanţi în cadrul CERF este şi LCD Zone, unde arta digitală se va îmbina cu tehnologia. Aici vor fi expuse peste 20 de mărci de monitoare LCD ale căror performanţe vor fi apreciate şi votate de vizitatori, laolaltă cu lucrări reprezentative ale "Galeriei 115", galerie de artă digitală.

Expoziţia CERF poate fi vizitată între orele 10.00 şi 18.00 în perioada 7 - 10 mai şi între 10.00 şi 16.00 pe data de 11 mai. Costul unui bilet este de 10 RON.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb