"Novensys" - creştere de peste 137% a cifrei de afacerin în primul semestru

A.S.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 24 iulie 2007

"Novensys" - creştere de peste 137% a cifrei de afacerin în primul semestru

Compania Novensys, jucător pe piaţa soluţiilor de management al informaţiilor, a înregistrat în primele şase luni ale anului o cifră de afaceri de 5,8 milioane de euro, comparativ cu 2,445 milioane euro cât a înregis­trat în aceeaşi perioadă a anului trecut. Faţă de perioada similară a anului trecut, compania a înregistrat o creştere de peste 137% a cifrei de afaceri.

Cezar Golumbeanu, Managing Part­ner, Novensys, a declarat:

"În primele şase luni ale acestui an am obţinut cele mai bune rezultate din istoria companiei. Când spun acest lucru am în vedere o creştere de peste 137% a business-ului comparativ cu aceaşi perioadă a anului 2006. La începutul acestui an am regândit atât strategia de business cât şi strategia de abordare a clienţilor noştri şi acest lucru s-a văzut la nivelul conturilor noi pe care le-am câştigat în acest an şi mai ales la nivelul industriilor noi pe care le-am abordat. Dorim să obţinem o cifră de afaceri de peste 30 milioane de euro în următorii 3 ani şi intrarea în liga jucătorilor de top".

În prezent, cel mai mare procent din cifra de afaceri a companiei Novensys provine din vânzarea de echipamente şi consumabile şi, având în vedere oportunităţile de pe piaţă, conducerea doreşte în anii următori ca acest procent să fie echilibrat de veniturile obţinute din servicii.

În România, Novensys este partenerul No 1 al Microsoft cu cele mai mari vânzări Microsoft Dynamics NAV şi cu cea mai mare creştere a numărului de clienţi noi în portofoliu.

În egală măsură, Novensys îşi păstrează această poziţie şi în relaţia cu Motorola, Psion, Zebra, Mantis si Avery.

Portofoliul de produse şi servicii include în prezent soluţii integrate de management al informaţiilor: echipamente, consumabile şi soluţii de management al informaţiilor la cei mai importanţi dezvoltatori la nivel internaţional, soluţii ERP pentru întreprinderi mici şi mijlocii şi soluţii pentru managementul depozitelor, soluţii dezvoltate in-house. Compania intenţionează să-şi extindă portofoliul de produse şi servicii şi să intre pe segmentul intreprinderilor mari începând din acest an.

Novensys şi-a început activitatea de integrator în anul 1998 pentru ca în 2007 să ajungă cel mai important jucător de pe piaţa soluţiilor de management al informaţiilor. Sediul central al companiei Novensys se află în Bucureşti, compania având alte trei puncte de lucru în Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb