Novensys implementează Microsoft Dynamics Nav pentru Becker Acroma Balkan S.r.l., Timişoara

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 martie 2008

Novensys, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii pentru managementul informaţiilor din România şi Becker Acroma Balkan furnizorul numărul 1 în lume al sistemelor de finisare pentru industria lemnului anunţă azi semnarea contractului de implementare a unei soluţii inteligente pentru managementul informaţiilor, pe tehnologie Microsoft. Becker Acroma a ales Microsoft Dynamics NAV, soluţie de gestiune a resurselor întreprinderii (ERP), oferită de Novensys, care va integra angajaţii companiei, clienţii şi furnizorii printr-un sistem destinat îmbunătăţirii proceselor interne, creşterii productivităţii şi reducerii costurilor de producţie.

"Am ales Novensys în primul rând pentru că au dovedit că sunt cei mai buni în managementul relaţiilor cu clienţii. Au cea mai mare echipă de consultanţi din România, pe lânga sediul din Bucureşti au puncte de lucru în Timişoara, Cluj şi Braşov, peste 30 de implementări la nivel naţional, experienţa şi renume în implementări în domeniul logisticii şi comerţului şi un portofoliu integrat de soluţii care aduce valoare adaugată pentru orice client. În plus, este cel mai mare partener din România al Microsoft, pentru divizia Dynamics. Am obţinut timp de implementare foarte bun şi un cost al soluţiei pe care cu siguranţă îl vom recupera în max un an de la investiţie. Asocierea Novensys - Microsoft Dynamics NAV ne-a determinat să alegem cel mai bun parteneriat pentru compania noastră:." Declară G. Anders Elgeborn, Managing Director, Becker Acroma România.

"În urma semnării unui contract pentru implementarea soluţiei Microsoft Dynamics NAV Becker-Acroma este cel mai nou client Novensys. Pentru câştigarea acestui proiect am concurat cu cei mai importanţi jucători din piaţă. Faptul că am câştigat demonstrează încă o dată poziţia pe care ne-am câştigat-o în ultimii ani de cel mai important partener Microsoft pe soluţii ERP din România. Cu fiecare proiect câştigat demonstrăm că suntem o echipă de profesionişti, care pune suflet în ceea ce face şi căreia îi place lucrul bine făcut. Gestionarea eficientă a resurselor unei companii (ERP) reprezintă un factor cheie care poate asigura succesul afacerii clienţilor noştri. De aceea şi abordarea noastră este diferită în funcţie de nevoile fiecărui client în parte. Microsoft Dynamic Nav este un produs excelent pentru piată din România, acoperă toate ariile business-ului dispunând de o gamă largă de module. Este un instrument eficient de unificare şi structurare a informaţiei, cu o capacitate foarte mare de a fluidiza schimbul de date dintre departamente. Cu alte cuvinte, Dynamics NAV este cel care simplifică viaţa oamenilor de afaceri" declară Romeo Iacob, Director Marketing si Vanzari in Novensys.

Dynamic NAV este o soluţie Microsoft în continuă dezvoltare, uşor de folosit, care permite acces instantaneu la orice informaţie gestionată, raportare facilă, corectă şi rapidă. În cazul Becker Acroma România soluţia permite deasemenea integrarea sistemului de raportare al companiei din România cu sistemele de raportare ale celorlalte companii ale grupului din Europa şi din toată lumea. Fiind o soluţie scalabilă, Dynamics Nav permite o extindere ulterioară atât în ceea ce priveşte funcţionalitatile cât şi numărul de utilizatori. Dynamics NAV dispune de o gamă largă de module care îşi găsesc aplicabilitatea în toate ariile unei afaceri. Un avantaj considerabil al soluţiei este flexibilitatea de care dă dovadă, în sensul că poate suferi modificări, adăugiri de module chiar şi după ce a fost implementată, plus siguranţa oferită de strategia de dezvoltare pe termen lung asigurată de Microsoft.

Implementarea Dynamics NAV aduce o serie de avantaje şi beneficii printre care: acces instantaneu la informaţii financiare şi de business actualizate în timp real şi integrate cu toate informaţiile din marketing şi vânzări astfel încât clienţii pot lua cele mai bune decizii într-un timp relativ scurt. Cu Microsoft Dynamics NAV identificarea tendinţelor şi obţinerea de informaţii detaliate despre fiecare din activităţile unei companii nu a fost niciodată mai uşoară. Nivelul de control poate fi definit la interior iar automatizarea practicilor şi procedurilor financiare poate fi realizată în funcţie de nevoile interne ale fiecărei oranizaţii. În plus, informaţiile financiare şi a tranzacţiilor realizate între companii afiliate pot fi interconectate foarte uşor. Integrarea nativă cu alte produse Microsoft de infrastructură, larg răspândite, interfaţă familiară asemănătoare Microsoft Office şi uşurinţa în utilizare conduc la un timp foarte scurt de adopţie din partea utilizatorului final.

Echipa Novensys include peste 30 de specialişti cu expertiză certificată în diverse arii ale Microsoft Dynamic NAV (financiar, producţie, management depozit, programare, dezvoltare soluţie, analiza costurilor), precum şi în SQL şi management de proiect.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Aceasta companie Novensys a dat dovada de o totala lipsa de profesionalism si respect...orice colaborare cu ei va fi regretabila!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb