OMFM a fost desfiinţat

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Resurse Umane / 29 iunie 2007

Oficiul pentru Migraţia Forţei de Muncă, instituţie publică cu personalitate juridică, aflată în subordinea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, a fost desfiinţat, iar activitatea şi personalul acestuia au fost preluate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, Ionel Mus­calu, preşedinte ANOFM. Hotărârea de desfiinţare, transformată în Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 28/2007, a fost publicată în Monitorul Oficial. Conform documentului publicat, cetăţenii care vor să se înscrie în baza de date privind ocuparea unui loc de muncă în străinătate se vor adresa direct la oficiile judeţene de ocupare a forţei de muncă, nemaifiind obligate să vină la Bucureşti. În cadrul ANOFM, prin absorbţia atribuţiilor oficiului s-au creat Direcţia pentru Aplicarea Instrumentelor Juridice Bilaterale, Direcţia Protecţiei Drepturilor Cetăţenilor Români care lucrea­ză în străinătate şi Direcţia informare consiliere şi mediere privind încadrarea în muncă în străinătate. Personalul din cadrul oficiului pentru migraţia forţei de muncă, cu excepţia celui preluat de oficiul român pentru imigrări, a fost repartizat, în cadrul ANOFM, agenţiei Municipale Bucureşti şi Agenţiilor judeţene.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă are în subordine: agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă judeţene şi a Municipiului Bucureşti, centrele regionale de formare profesională a adulţilor şi centrul Naţional de formare profesională a personalului propriu.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. am si eu rugamintea de a va intreba de o anume firma: sc enide srl bucuresti str. maria rosetti nr 26 sector 2 bl.1, vreau sa stiu daca e serioasa sau e firma fantoma. imi puteti da un mesaj la e-mail de mai sus. va multumesc.

    as avea si eu o intrebare despre sc enide srl din bucuresti str maria rosetti nr 26 ; este o firma serioasa sau isi ia banii pe contractele de mediere doar cu promisiuni iar cand urmeaza sa pleci nu au oferte de munca unde zic ca au atunci cand faci contractul de mediere .? va rog din suflet cine stie ceva sami raspunda pt ca noi m scos bani din banca sa poata pleca sotul in anglia si cand l-au sunat aveau altceva decat au vorbit la incheierea contractului de mediere adica aveau oferte total diferite de ce vorbisera la incheierea contractului de mediere tel 0754010827

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb