Omul de afaceri Gruia Stoica reia lucrările de modernizare la Hotelul Ciucaş din Poiana Braşov

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 26 februarie 2016

Omul de afaceri Gruia Stoica, care controleaza prin intermediul Grampet compania Poiana Ciucaş SA, pare interesat de reluarea construcţiilor la Hotelul Ciucaş din Poiana Braşov. Primăria municipiului Braşov a eliberat un certificat de urbanism în vederea reluării lucrărilor de modernizare ale hotelului amintit, acesta nemaifiind funcţional din 2005.

În 2007, Gruia Stoica îşi anunţa intenţia de a ridica gradul de confort al hotelului de la trei la cinci stele în urma unor investiţii de 20 de milioane de euro. După apariţia crizei, însă, lucrările de modernizare au fost abandonate. Potrivit planurilor iniţiale, hotelul ar urma să se transforme într-un complex turistic multifuncţional cu capacitate de 250 de camere. Hotelul va dispune în acelaşi timp de restaurante, şase săli de conferinţă cu o capacitate de 500 de locuri, precum şi de o zonă de agrement care va include sală de cinema, piscină, Spa sau bowling.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis marţi condamnarea definitivă a omului de afaceri Gruia Stoica la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru cumpărare de influenţă, avocatul Doru Boştină primind o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare. Pedepsele celor doi au fost reduse, în contextul în care în primă instanţă Gruia Stoica fusese condamnat la patru ani de închisoare cu executare, iar Doru Boştină, la trei ani cu executare.

Potrivit deciziei instanţei, "pe parcursul termenelor de supraveghere, condamnaţii vor presta muncă neremunerată în folosul comunităţii, 60 de zile Boştină Doru Cătălin şi 90 de zile Stoica Gruia".

Gruia Stoica va putea presta muncă în folosul comunităţii la Direcţia de Asistenţă Educaţională sau la Societatea Medicală "Sfânta Cuvioasă Paraschiva", iar Doru Boştină la Agenţia Naţională Antidrog - Centrul de Asistenţă Integrată în Adicţii "Obregia".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb