OpenAI: ChatGPT va putea fi accesat fără înregistrare

S.B.
Companii / 2 aprilie

OpenAI: ChatGPT va putea fi accesat fără înregistrare

OpenAI a început de luni să permită utilizatorilor să acceseze chatbot-ul său ChatGPT fără a fi nevoie să se înregistreze în serviciu, potrivit unui anunţ al startupului care este susţinut de Microsoft, informează news.ro.

ChatGPT, care a declanşat boom-ul GenAI la sfârşitul anului 2022, poate imita conversaţia umană şi poate îndeplini sarcini precum crearea de rezumate de texte lungi, scrierea de poezii şi chiar generarea de idei pentru o petrecere tematică.

Compania cu sediul în San Francisco a spus că va lansa treptat funcţia pentru "a face AI accesibilă oricui este curios despre capacităţile sale".

Serviciul popular, care a stabilit un record pentru baza de utilizatori cu cea mai rapidă creştere, şi-a încetinit creşterea din mai 2023, când traficul său a atins vârful la 1,8 miliarde de vizite web, potrivit companiei de analiză a datelor Similarweb.

OpenAI a declarat că a introdus măsuri de siguranţă suplimentare pentru conţinut, pentru utilizatorii care accesează ChatGPT fără a se înscrie, cum ar fi blocarea solicitărilor şi a generărilor într-o gamă mai largă de categorii. Nu a precizat aceste categorii.

Pe lângă versiunea gratuită a ChatGPT, care nu are acces direct la internet, OpenAI oferă şi versiuni plătite pentru persoane fizice, echipe şi întreprinderi.

Compania a mai spus că poate folosi conţinutul furnizat de utilizatori pentru a ajuta la îmbunătăţirea modelelor sale de limbaj mare, dar a spus că utilizatorii pot dezactiva funcţia.

Mişcarea vine la aproximativ o lună după ce antreprenorul miliardar Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul acestuia, Sam Altman, spunând că au abandonat misiunea iniţială a startupului de a dezvolta inteligenţă artificială în beneficiul umanităţii şi nu pentru profit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb