Oracle cumpără compania Bharosa, lider de piaţă în domeniul securităţii identităţii şi detectării de fraude

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 iulie 2007

Oracle a anunţat că a agreat achiziţia companiei Bharosa, Inc., un furnizor de software de top care ajută la combaterea fraudelor şi furturilor online. Autentificarea în condiţii de securitate maximă şi detectarea fraudelor sunt componente tot mai critice ale managementului identităţii. Capabilităţile de prevenire a fraudelor în timp real, proprii softurilor Bharosa Tracker şi Authenticator, vor fi adăugate soluţiilor de logare pe web pe care le deţine Oracle, web single sign-on şi web-based authorization. Oracle va putea furniza astfel clienţilor un management al accesului de ultimă generaţie.

"Oracle Identity Management se numără printre soluţiile de top din industrie şi noi planificăm să extindem cu rapiditate business-ul de managementul securităţii pentru a putea furniza clienţilor noştri cele mai performante soluţii de protejare a informaţiilor", spune Hasan Rizvi, vicepreşedinte Identity Management and Security Products, Oracle. "Credem că împreună Oracle şi Bharosa pot furniza soluţii complexe de managementul identităţii capabile să detecteze fraudele în timp real".

Având peste 25 de milioane de utilizatori, soluţiile de securitate Bharosa combinate cu cele de la Oracle vor rezulta într-o soluţie diferenţiată care va proteja investiţiile prin extinderea şi către utilizatorii externi a soluţiilor de autentificare internă pe web, cu ajutorul parolei unice Single Sign-On (SSO). Este o soluţie extrem de sigură, care protejează utilizatorii de multele ameninţări care uneori pot fi costisitoare.

"Companiile au nevoie de noi mecanisme care să vină în completarea soluţiilor de securitate existente, astfel încât să se poată apăra mai bine de riscurile interne şi abuzul utilizatorilor privilegiaţi", aspus Jon Fisher, CEO, Bharosa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb