"Otter Distribution" va investi peste 1,6 milioane de euro în extinderea reţelei de magazine până în 2009

NI
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 8 ianuarie 2008

Otter Distribution va mai deschide 11 magazine în perioada 2008-2009 în mai multe oraşe din ţară printre care Bucureşti, Constanţa şi Braşov, investiţia medie pentru o unitate fiind de circa 150.000 de euro, au declarat reprezentanţii companiei pentru NewsIn. "Toate magazinele vor fi deschise în diferite mall-uri şi vor avea o suprafaţă de minim 100 metri pătraţi. În principiu, noi avem plănuite chiar mai mult de 11 deschideri, dar ele depind foarte mult de ritmul de lucru al dezvoltatorilor centrelor comerciale pe care le vizăm", au declarat reprezentanţii Otter Distribution.

Compania intenţionează să deschidă cinci magazine Otter anul viitor în Constanţa, Bucureşti, Bacău, Oradea, Brăila, Braşov, iar în 2009, alte şase magazine în Constanţa, Iaşi, Craiova, Bucureşti şi Cluj.

Anul acesta, Otter Distribution a mai avut patru deschideri şi anume, un magazin Otter în aripa nouă din Bucureşti Mall, un magazin Geox în Unirea Bucureşti şi câte un magazin Otter şi unul Geox în galeria comercială Felicia din Iaşi. Otter Distribution anunţa în luna octombrie, că până la finele lui 2007, va mai avea deschideri noi la Braşov (trei magazine: Geox, Otter şi Fila până la sfârşitul lunii noiembrie), proiecte care au fost însă amânate.

Compania Otter Distribution a deschis primul său magazin în 1999 ca magazin de prezentare pentru clienţii de distribuţie, urmat de al doilea magazin Otter în centrul comercial Carrefour Militari. În prezent, reţeaua numără 18 unităţi ce comercializează încălţăminte, poşete, pantofi, curele, portofele aparţinând mai multor branduri precum Otter (Germania), Ara (Germania), Geox (Italia), Gabor (Germania), Clarks (Anglia), Lloyd (Germania), Shy (Italia), Manas (Italia), Alfiere (Italia), Gianmarco Lorenzo (Italia) şi alte branduri cunoscute la nivel european.

Otter Distribution are peste 150 de angajaţi şi vizează pentru anul în curs o cifră de afaceri 45 milioane de lei, în creştere cu 18,4% faţă de anul trecut. Din cele 18 magazine deţinute în România, 15 sunt sub brandul Otter, iar restul sunt Geox, fiind deschise în Plaza Romania, Unirea Shopping Center şi Felicia Shopping Center din Iaşi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb