Până la 500.000 de euro pentru start-up-uri şi companii în dezvoltare

E.D.
Comunicate de presă / 5 mai 2014

Antreprenorii care sunt în căutarea unei surse de finanţare pentru afacerea lor, se pot înscrie, până pe 8 iunie, în programul Start&Grow 2014, pentru a avea acces la antreprenori cu experienţă dispuşi să investească până la 500.000 de euro în start-up-uri şi companii aflate în dezvoltare, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Start&Grow 2014 este un program lansat de startups.ro pentru a susţine dezvoltarea unor afaceri promiţătoare, ajutându-i pe antreprenori să intre în legatură cu investitori alături de care să îşi ducă afacerea la următorul nivel.

Programul se adresează persoanelor care au deja propria afacere sau urmează să lanseze un start-up şi au nevoie de un partener financiar pentru dezvoltarea business-ului pe termen mediu şi lung.

Pe lângă posibilitatea de a primi finanţare, cei selectaţi în program vor beneficia gratuit de mentoring şi know-how de business în legatură cu diferite aspecte ale afacerii lor.

"Unii antreprenori preferă să îşi construiască singuri business-ul. Alţii aleg calea parteneriatului. Noi îi căutam pe cei care vor să îşi crească afacerea alături de un investitor care îi poate sprijini atât financiar, cât şi cu know-how de business", spune Cristina Alexandru, Co-Fondator startups.ro.

Mentoringul şi know-how-ul de business vor fi oferite gratuit, în cadrul unor întâlniri şi evenimente de business, dar finanţarea se acordă în schimbul unui procent minoritar din companie (stabilit de antreprenori împreună cu investitorii).

Între 8 iunie si 25 iunie va avea loc perioada de jurizare, în urma căreia vor fi anunţaţi antreprenorii selectaţi pe shortlist şi care urmează să intre în negocieri directe cu investitorii.

Vor avea prioritate în program antreprenorii cu minim 1 - 2 ani de experienţă de business, precum şi managerii cu cel puţin 3 ani de activitate, care vor să înceapă un business.

Programul se adresează, în special, afacerilor din următoarele domenii: Tehnologie, Agribusiness, Producţie, Servicii, Green Business, Inventica, dar este deschis şi către afacerile din alte domenii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb