ParkLake, centrul comercial deţinut de Sonae Sierra, anunţă deschiderea a două magazine emblematice

G.B
Companii / 9 februarie 2022

ParkLake, centrul comercial deţinut de Sonae Sierra, anunţă deschiderea a două magazine emblematice

Sonae Sierra aduce noi concepte în premieră pe piaţa din ţara noastră cu oferte reprezentative şi diverse, în categoriile de modă şi divertisment. Anul acesta, ParkLake va găzdui două mari lansări: primul magazin Primark din ţară, respectiv Cyber Jump, cel mai nou concept care completează oferta de divertisment şi petrecere a timpului liber pentru vizitatorii centrului comercial, conform unui comunicat remis redacţiei.

Cătălin Cucian, ParkLake Shopping Center Manager, a declarat: "Primark şi-a anunţat expansiunea internaţională în România la începutul acestui an şi suntem foarte încântaţi că ParkLake este locaţia aleasă pentru a găzdui această deschidere. Acest lucru demonstrează angajamentul nostru de a fi o destinaţie unică de cumpărături şi divertisment pentru vizitatorii noştri, cu oferte de neegalat, cu arhitectura şi ambianţa potrivite."

De asemenea, Cyber Jump Trampoline Park se va deschide în ParkLake la sfârşitul acestui an. Acesta va avea o suprafaţă de 2300 de metri pătraţi şi este dedicat celor care caută modalitatăţi de recreere activă. Vor fi disponibile 13 tipuri de jocuri pentru diferite categorii de vârstă. În parcul de trambuline vor fi disponibile mai multe tipuri de activităţi, în special pentru familiile tinere cu copii.

"Deschiderea Cyber Jump se aliniază perfect cu angajamentul nostru. Suntem foarte încântaţi să facem parte din planurile de extindere a unor brand-uri importante în ţară, ceea ce dovedeşte că suntem o destinaţie de încredere, cu cele mai bune oferte şi experienţe pentru clienţi. De asemenea, vom continua să răspundem nevoilor vizitatorilor noştri şi aşteptăm cu nerăbdare să anunţăm şi alte deschideri, pentru a consolida o experienţă cu adevărat unică.", a adăugat Cătălin Cucian.

ParkLake este locul în care natura se îmbină perfect cu experienţa cumpărăturilor şi petrecerea timpului liber. Design-ul modern aduce laolaltă elemente inspirate din cei trei piloni, Parc - Natură - Familie, şi oferă oportunităţi deosebite pentru petrecerea timpului liber, precum şi spaţii de relaxare, locuri de joacă, locuri unde se poate practica sport sau unde poţi petrece ziua lucrând. Începutul anului 2022 marchează încă o etapă în consolidarea poziţionării centrului comercial ca principală destinaţie din capitală, fiind totodată locul preferat atât de chiriaşi, cât şi de vizitatori.

Construit în conformitate cu cele mai înalte standarde internaţionale, înconjurat de natură şi situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cel mai bun mix de magazine şi servicii disponibile pe piaţă, într-un mediu prietenos cu natura şi o atmosferă încântătoare, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb