Parteneriat "Romtelecom" - "Media Galaxy" pentru servicii de date şi Internet

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 14 decembrie 2005

"Media Galaxy" şi "Romtelecom" au încheiat un parteneriat în vederea distribuirii de servicii de date şi Internet. Astfel, serviciile de Internet ClickNet Express şi IP-FIX, şi cartelele prepaid "Romtelecom" vor putea fi achiziţionate direct din cele opt magazine "Media Galaxy", urmînd ca din 2006 acestea să fie distribuite şi de magazinele din reţeaua "Altex". ClickNet Express asigură cea mai mare viteză de pe piaţa produselor de acces de bandă largă destinate persoanelor fizice, de 10-20 de ori mai mare decît o conexiune dial-up. IP-FIX este un serviciu de conexiune permanentă, cu bandă garantată.

Domnul Vasile Voicu, director al departamentului de servicii de date şi internet din cadrul "Romtelecom", a declarat: "Am avut multe cereri pentru toate cele trei produse ADSL pe care le-am lansat anul acesta. Doar în ultima lună am vîndut aproape 3000 de asemenea conexiuni, numărul contractelor ridicîndu-se în acest moment la aproximativ 8000. Pînă în luna februarie 2006, intenţionăm să extindem aria de acoperire pentru produsele ADSL la nivelul tuturor reşedinţelor de judeţ din ţară".

"Romtelecom" este deja lider de piaţă în ceea ce priveşte conexiunile de dial-up, cu un număr de aproximativ un milion de utilizatori, şi intenţionează să devină liderul pieţei de broadband în următorii doi ani. Compania a investit în ultimii doi ani aproximativ 20 de milioa-ne de euro într-o reţea IP şi este membră a programului Cisco Powered Network. Pentru 2006, cei doi parteneri speră ca vînzările să depăşească suma de 300 milioane de euro, cu o rată a profitului de 4-5%.

- "Media Galaxy", marcă a grupului "Altex", este liderul pieţei de electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia, cu peste 120 de magazine deschise în toate judeţele din ţară. Pentru anul 2006, Dan Ostahie, preşedintele "Altex", preconizează o creştere a vînzărilor atît la electrocasnice, cît şi la produsele IT, ţintind o cotă de piaţă de 30%.

- "Romtelecom" - unul dintre cei mai mari operatori de comunicaţii din ţară, a început să ofere, în urmă cu un an, servicii de Internet şi date, de la conexiuni dial-up, servicii de bandă largă garantată, soluţii bazate pe ADSL, pînă la soluţii complexe pentru companii, de tipul VPN.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb