Patria Credit lansează un program educaţional "Crescătoria de afaceri"

D.B.
Bănci-Asigurări / 22 octombrie 2019

Patria Credit lansează un program educaţional "Crescătoria de afaceri"

Patria Bank şi Patria Credit IFN, instituţii de creditare dedicate producătorilor agricoli şi micilor antreprenori din mediul rural, se alătură iniţiativei European Microfinance Network şi în 2019 şi celebrează Ziua Europeană a Microfinanţării prin lansarea proiectului educaţional Crescătoria de afaceri şi oferte speciale de credite, conform unui comunicat de presă trimis Redacţiei noastre.

Producătorii agricoli şi micii antreprenori aflaţi la început de drum sau în plină dezvoltare se pot inspira şi informa din seria de cinci episoade educationale izvorâte din exeperienţa de zi cu zi în finanţarea în mediul rural şi profită în acelaşi timp de oferta Patria Credit de ZERO comision de acordare pentru toate solicitările de finanţare primite pana in 23 octombrie 2019, relatează sursa.

Raluca Andreica, Director General Patria Credit: "Finanţarea agriculturii şi a micilor antreprenori are secretele ei. Cum creşti o afacere în mediul rural, când e timpul potrivit ca să o dezvolţi sau cum îşi găseşti partenerii potriviţi, sunt doar câteva dintre întrebările pe care orice antreprenor sau producător agricol şi le adresează. Din experienţa de peste 15 ani în lucrul alături de ei am învăţat aceste lucruri şi am creionat şi o serie de răspunsuri utile pentru aceştia disponibile în Crescătoria de afaceri - materialele video disponibile pe site-ul nostru. Dincolo de informaţii însă, oferta noastră de credite cu ZERO comision de acordare este menită să ofere încredere celor care îşi pun întrebări legate de dezvoltarea afacerii, fie că este vorba de producătorii sau antreprenorii care au învăţat meserie şi au moştenit afacerea din tată în fiu, sau de cei care vor să se apuce de agricultură şi nu ştiu sigur de unde să înceapă."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb