PAULA PÎRVĂNESCU, PREŞEDINTE RBC BUSINESS CHAMBER: "IMM-urile au nevoie de cel mai bun împiegat în această situaţie de criză"

S.B.
Miscellanea / 7 ianuarie 2021

"IMM-urile au nevoie de cel mai bun împiegat în această situaţie de criză"

Paula Pîrvănescu, Preşedinte RBC BUSINESS CHAMBER şi fost secretar de stat în cadrul MMACA, îi doreşte mult succes actualului ministru al economiei şi îi transmite că IMM-urile au nevoie de cel mai bun ,,împiegat" în această situaţie de criză, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"#Claudiu Nasui- nu "decapitaliza" DAPIMM şi Agenţiile teritoriale ca şi cum ai decapitaliza afacerea unui duşman. Înţeleg că nici tu nu ai condus mari companii şi nu ai creat locuri de muncă, ceea ce înseamnă că sustenabiliatea şi creşterea competivităţii îţi sunt străini ca termeni.

Aceşti funcţionari publici sunt parte din elita funcţionarilor publici din tot aparatul de stat al României. Sunt oameni care ştiu sa facă proceduri uşor aplicabile mediului de afaceri şi cu un grad de reuşită foarte bun prin implementarea proiectelor de finanţare. Timpul nu este în favoarea "detaşărilor", lasă mediul de afaceri să creeze noi locuri de muncă, nu crea tu în minister. Ori că aduci detaşaţi din alte departamente, ori că aduci personal nou, tot vor trebui sa înveţe sistemul informatic şi procedurile, iar mediul de afaceri este sufocat şi nu mai are prea mult timp până ajunge la ATI.

Fii un bun manager şi nu fi un politruc detaşat temporar din banca Parlamentului în cabinetul ministerial din Calea Victoriei. Aceşti oameni lucrează pe bani puţini, folosindu-şi la maxim capacitatea fizică şi intelectuală în vederea atingerii cu succes a programelor de finanţare propuse de factorul politic. Fii partenerul lor, nu "patronul" lor!

P.S. Las aici şi definiţia capitalizării companiilor: (aplicabilă şi în sistemul public)

"Capitalizarea poate fi definită ca procesul prin care unui influx de venit i se atribuie o valoare de capital; reprezintă suma care ar trebui investită azi pentru a produce in viitor un anumit influx de venit. Determinarea valorii unui capital în funcţie de venitul pe care îl produce".

Măsurile 1 şi 2 privind schema de finanţare Granturi pentru IMM-uri, nu au niciun plan de afaceri de verificat! Se verifică doar informaţii din Certificatul constator şi indicatori din bilanţul contabil..... găseşte o variantă prin care aceşti funcţionari să primească prime sau plata orelor suplimentare şi nu să devină "profesorii" posibililor viitori colegi, iar sumele solicitate de agenţii economici să le aibă cât mai curând în visteriile proprii!", a spus preşedintele RBC Business Chamber în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb