Perversa de pe Târgu Ocna

MAKE
Piaţa de Capital / 16 decembrie 2011

Am câştigat premiile publicului la "Gala Premiilor Pieţei de Capital".

Mihai Seceleanu de la un site de pe internet, fără să acuze vreo abatere de la regulamentul concursului, zice, totuşi, că votul ar fi fost distorsionat.

Îi explic.

Da, a fost distorsionat.

La mijlocul perioadei de votare, la trei zile după ce începuse, seara, conduceam la toate categoriile, detaşat, în proporţii de aproximativ 55% în preferinţele publicului.

Joi noaptea, între orele 12.00 şi până dimineaţă, la orele 6.00, am coborât fulgerător, în medie pe cele trei categorii, la 25%.

Am înţeles că Seceleanu susţine că această prăbuşire s-ar datora faptului că ar fi trimis o scrisoare către baza sa de date, cerându-le cititorilor să-i voteze site-ul, dacă au fost satisfăcuţi de serviciile sale.

Întrucât prăbuşirea a avut loc noaptea, probabil că voturile pe care le-a strâns sunt legate de fusul orar de peste Ocean şi din Asia îndepartată, astfel că vor fi recţionat zecile de mii de cititori pe care site-ul îi declară la SATI că îi are în Vietnam, Columbia, Thailanda şi Peru.

Acolo era zi, când la noi era noapte.

În schimb, de a doua zi, când s-a făcut zi şi în Republica Moldova, Turcia şi Egipt, voturile s-au reaşezat pe tendinţa iniţială, astfel că am învins, în ultima zi a votului.

Este foarte probabil ca cei 30 000 de cititori moldoveni pe care site-ul îi declară la SATI, să fi luat scrisoarea lui Seceleanu "ad literam" şi să-şi fi exprimat în acest fel gradul de satisfacţie despre site - dacă nu le-ar fi scris, poate că nici n-ar fi ştiut de noi.

Aşa, însă, ne-au preferat.

Sau, poate, zecile de mii de turci şi egipteni raportaţi la SATI.

Până să mai cerceteze IP-uri şi perioade orare, îi recomandăm lui Seceleanu să se uite la numărul vizitatorilor noştri unici.

O să cam rămână cu gura căscată.

Şi sunt vizitatori din România...

Apropos: în ce limbă le-o fi scris scrisoarea vietnamezilor?

Post scriptum

Această replică nu o publicăm şi în ziarul tipărit, ca să nu-i creăm lui Seceleanu un complex de inferioritate.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. felicitari, Make! diana si seceleanu ar trebui sa isi ia vietnamiezii la plimbare si sa le explice care este de fapt cel mai citit cotidian de business

    Nu exista ceva mai imoral decât purtarea acelora care caută sa apară ca oameni de treaba, tocmai atunci când sunt mai necunstiti.

    FelicitĂri Bursa 

    Nu exista ceva mai imoral decât purtarea acelora care caută sa apară ca oameni de treaba, tocmai atunci când sunt mai necunstiti.

    FelicitĂri Bursa 

    Titlu de Ferentari, ziar de Ferentari, Informatii de Ferentari, barfe de Ferentari, autori de Ferentari.

    1. Este lilmpede 'ca cristalu", ca Dvs. Sunteti un (ne)onorabil cetatean, al onorabilului cartier Ferentari.Si mai mult cred ca suntetzi plin de tzepe, ca tenul adolescent, de acnee. No o sa zic bravo "Bursa". O sa zic : Sa va ajute Dumnezeu sa ramanetzi in viatza, in vremurile in care, asemenea oameni, ca autorul de mai sus, nu au un pat permanent la ..."noua"

      Boala lui Marcus, ca si a lui Seceleanu, poarta un nume: sociopatie.

    Make, ti-au murit laudatorii sau ce?? cred ca stim cu totii cum functioneaza acest sistem de votare si ca ti-ai mobilizat oamenii sa voteze non-stop folosind diverse metode....te lauzi ca ai gasit o metoda sa furi niste amarate de voturi?

    1. Uite, eu nu sunt un fan de Make. Dar m-am mobilizat. Si ma voi mai mobiliza. Pentru numai din confruntare, va rezulta progresul. Si clica de machidoni de la BVB, se va recalifica, profesional, pentru meseria de baza. Adica , Oieritul. Care e la fel de respectabila ca si cartierul Ferentari. Si daca ei se vor ocupa de ceea ce stiu, o sa avem si prima stina listata. Dual. Si la Bucuresti si la Londra. Ca doar copiilul "baciului" actual, a facut specializare in muls clienti la Londra.

    In spiritul articolului, pentru ca pilula dezamagirii sa fie cat mai amara, de ce nu apare in ziar nicio relatare, cu poze si alte detalii despre eveniment, care sa demonstreze ceea ce este evident?

    Dan Paul si-a schimbat opinia peste noapte. face ce doreste cu aceste premii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb