Peste 300 de scoli din toata tara au comandat Internet de banda larga de la Romtelecom

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 noiembrie 2007

Romtelecom ofera tuturor scolilor din România interesate sa foloseasca o conxiune de Internet de banda larga de cea mai buna calitate un produs special, reprezentat de o conexiune ADSL 2 Mbps, la un pret de 7,5 euro fara TVA , incluzând un kit de instalare si fara taxa de conectare.

De la începutul lunii octombrie 2007, de când este disponibila noua oferta, peste 300 de scoli din întreaga tara au ales produsul oferit de Romtelecom. Conexiunea este oferita tuturor scolilor, din toate cele 41 de judete din tara, din mediul rural sau urban, care se afla în aria de acoperire ADSL a Romtelecom (aproximativ 5000 scoli).

Scolile care beneficiaza de Internet de la Romtelecom au la dispozitie broadband de mare viteza, acces Internet permanent, o conexiune care va deservi mai multe PC-uri si trafic nelimitat. Oferta Romtelecom pentru scoli este valabila pâna la data de 31 decembrie 2007.

"Prin aceasta oferta creata special pentru scolile din România, compania raspunde nevoii de informatizare a societatii românesti, prin conectarea treptata a tuturor zonelor din România la cunoastere si la evolutie prin informatie de calitate. Internetul ofera noi sanse copiilor si trebuie oferit tuturor, în mod egal. Creste performantele educatiei si posibilitatile de reusita într-o viitoare cariera de succes. Romtelecom si-a propus sa aduca broadbandul în fiecare casa din România, iar acest pas este unul important în dorinta companiei de a participa la procesul de dezvoltare a Internetului de banda larga în România", a declarat George Makowski, director executiv comercial, segment business.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb