Piaţa globală a cărnii şi laptelui, detaliată la "Meat & Milk 2014"

A.C.
Companii #Agro-alimentar / 7 mai 2014

Expo-Conferinţa Internaţională Meat & Milk 2014, cu titlul "Finanţare, Oprimizare, Parteneriat-Factori care pot genera plus-valoare într-o piaţă globalizată", se va desfăşura în zilele de 11 şi 12 iunie la Hotel Hilton din Sibiu şi va aduce în faţa participanţilor speaker-i din străinătate care vor detalia evoluţiile pieţelor globale, precum şi ultimele noutăţi tehnologice, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"O afacere de succes în domeniul cărnii sau laptelui nu poate fi gândită fără a te pune în interdependenţă cu piaţa globală. Începând de la achiziţionarea de soluţii pentru nutriţie, de carne sau lapte materie primă, şi terminând cu evoluţia internaţională a vânzărilor de produse din carne şi lactate de pe piaţa internă, fiecare element este analizat de fermierii şi procesatorii români, inclusiv în raport cu situaţiile economice şi tehnologice de pe pieţele externe", se arată în comunicat.

În şedinţa generală din dimineaţa zilei de 11 iunie, Jean-Luc Meriaux, Secretar General al UECBV (Uniunea Europeană a Comerţului cu Şeptel şi Carne), va detalia datele referitoare la piaţa europeană a cărnii dar, în special, se va referi şi la oportunităţile pe care fermierii şi procesatorii români le au în peisajul economic comunitar.

Wim Zaalmink, Manager Cercetare în Departamentul de Inovaţie al Universităţii Wageningen-Olanda, va prezenta un program realizat special pentru piaţa românească a laptelui, mai precis, Dezvoltarea lanţului economic după modelul Centrelor de dezvoltare pentru lactate şi a fermelor pilot. Acesta îşi va susţine comunicarea în şedinţa generală din dimineaţa de 12 iunie.

La workshop-ul "Carne" din ziua de 11 iunie va vorbi Sebastien Lopez, Market Development Manager la Qiagen-Franţa, sub titlul "Tehnici de biologie moleculară în igiena alimentelor. Prezentarea "QiaSymphony RGQ" va detalia cele mai noi soluţii de tehnologie de laborator propuse procesatorilor de carne, pentru o mai exactă şi rapidă stabilire a rezultatelor privind siguranţa alimentară a produselor.

În worksop-ul "Lapte" din ziua de 11 iunie, Michal Holdynsk, şef al Departamentului Cercetare şi Dezvoltare la TEWES- BIS-Polonia va vorbi pe tema "Legra Impex şi Tewes-Bis: Soluţii Tehnice şi Tehnologice inovatoare aplicabile în Procesarea Laptelui" şi va prezenta ultima ofertă aflată în portofoliul celor două companii.

În acelaşi workshop, Dr. Alfred Schuelein de la Technical Support Animal Nutrition Europe BTC Europe GmbH, Germania, se va adresa fermierilor prezentându-le cele mai eficiente soluţii de nutriţie cu impact asupra costurilor şi, mai ales, asupra calităţii laptelui. Comunicarea domnului Schuelein va purta titlul "Good for cow, good for business! Lutrell (CLA) an innovative solution".

"În seria participării internaţionale o putem aminti şi pe doamna Desislava Parusheva, Office Manager al companiei Biotrend Plus, aceea care, la standul pe care compania sa îl va avea amenajat în secţiunea Business to Business - B2B, va prezenta ultimele tehnologii şi soluţii de laborator destinate sectoarelor de carne şi lapte, inclusiv fermierilor", se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9765
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7057
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3012
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9660
Gram de aur (XAU)Gram de aur388.7340

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
gustulitaliei.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb