PNL solicită audierea lui Nicu Marcu, în Parlament, privind creşterea preţului la RCA

S.B.
Bănci-Asigurări / 7 februarie 2022

PNL solicită audierea lui Nicu Marcu, în Parlament, privind creşterea preţului la RCA

Biroul Executiv al PNL a decis, astăzi, audierea în şedintă comună a comisiilor reunite de buget finanţe a lui Nicu Marcu privind creşterea preţului la RCA, potrivit declaraţiilor lui Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al partidului.

"A doua concluzie a şedinţei noastre de astăzi ţine de o problemă a sistemului de asigurări, problemă generată şi de falimentul unei mari companii de asigurări, anul trecut. Soluţiile pe care ni le dorim în acest moment ţin, pe de o parte, de stoparea creşterii preţurilor la RCA, iar, pe de altă parte, de anumite măsuri pe care ni le dorim a fi adoptate pentru a preîntâmpina posibile practici similare a celor care au dus la falimentul acestei companii. În concluzie, vom solicita audierea preşedintelui ASF, într-o şedinţă comună a comisiilor reunite de buget finanţe, în care vom solicita prezentarea unor justificări privind situaţia preţurilor la RCA în acest moment" a declarat Ionuţ Stroe.

Întrebat dacă mai mulţi membri marcanţi ai PNL au solicitat demiterea lui Nicu Marcu, Ionuţ Stroe a delcarat: "Concluzii şi decizii putem trage după ce avem aceste audieri în Parlament. Nu putem ieşi de la început cu astfel de solicitări. Până să ajungem acolo e cale lungă".

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Marcu trebuie audiat la DNA, nu la Parlament.

    Despre SIF-uri nimic?

    Audieri la DNA, nu in fata Parlamentului. 

    1. Corect.

    unde a fost trimisa cererea de audiere? la asf sau la sri?

    Marcu, nenorocitule! De ce ai scumpit RCA-uL? Aia e marea durere a PNL-istilor, RCA-u'! Domnilor, de la PNL, ce a facut de cand a fost deputat PNL nu il intrebati? Nu spun si inainte de asta, ca sa nu va incriminati singuri. Vedeti de ce a dat faliment City, dar pe bune, nu asa... o comisie-doua... la 'șto! Da... Ghinion de neșansă si cu Nicu.

    Ce va trebuie atatea explicatii? Explicatia e simpla, a acoperit frauda la City si v-a prostit ca a discoperit el roata. Recunosc ca e foarte abil sa va prosteasca acolo in Comisii, in Parliament, de unde, nu inteleg cum, iese mai puternic decat intra cand il chemati.

    OARE CINE L-A NUMIT IN ACEASTA FUNCTIE

    Na ca s-a trezit pnl :))) cica de la pretu rca. City a dat faliment anul trecut. De 6 luni ce face pnl? Si parlamentul? Acum au constatat ca e ceva cu rca, cu city, cu preturile la polite. Bravo! Rapizi, asa! Ca ei cred ca marcu nicu trebuie sa raspunda la intrebari in comisia de la parlament. In primul rand sa il lăsați sa va doboare cu termenii de specialitate dar mai ales cu logica. E tare, o sa prelungeasca audierea pt ca parlamentarii nu se vor putea opri din ras. Totuși, nu ar trebui sa vina tot consiliul asf? Ca poate asa se mai trezește pnl ca acolo sunt doar psd-isti :))))

    1. Poate ar trebui sa cheme toti angajatii din sectorul asigurarilor din ASF si mai ales pe cei care au asistat impasibili la falimentul City..

    L-au pus presedintele si cand au vazut cat este de p….t i-a luat frica. Or fi mai auzit si ei ca Marcu zicea de unul si de altul ca sunt prosti. Or fi mai auzit si ca scandalul City nu este doar un simplu faliment si ca treaba este mai Mirela si mai complicata. Unde mai pui si pretul electoral. Cu Virgil Popescu la Energie si cu Marcu la asigurari PNL ajunge la 10% sigur iar romanii ajung in sapa de lemn.

    incompetenta lui Marcu iese ca uleiul la suprafata asa cum s-a intamplat peste tot pe unde a trecut. grobianul taranus Nicu nu este nici padurar ca lumea nici contabil iar despre asigurari numai Valentin Ionescu il intrece in prostie. Marcu nu a priceput cum e cu asigurarile a debitat numai prostii si nu si-a dat seama de implicatiile falimentului City. a crezut ca daca face blat cu vreo doi-trei deputati de teapa lui Burduja care da un gropi si Truta ca I-a angajat fratele secretar general scapa. Nu scapa. La brutariiieee!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb