Proiectul Petrom "Parcurile Viitorului" în topul primelor 5 campanii din Sud-Estul Europei

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 23 noiembrie 2007

Campania Petrom de responsabilitate sociala a primit si recunoastere internationala prin nominalizarea la European Excellence Awards

Parcurile Viitorului", un proiect selectionat din peste 600 de înscrieri internationale

În România, proiectul a mai primit anul acesta Golden Award for Excellence"in cadrul - Romanian PR Award si Premiul pentru cel mai bun program comunitar" la Gala Oameni pentru Oameni"

Petrom este compania cu cele mai mari investitii în proiecte sociale -Premiul Top Corporate Award"

Proiectul Petrom "Parcurile Viitorului" a primit recunoastere pentru excelenta în comunicare si responsabilitate sociala, prin primirea a doua premii nationale si a unei importante nominalizari într-o competitie internationala.

Dupa ce a fost premiat cu cele mai înalte distinctii acordate în cadrul Romanian PR Award: "Golden Award for Excellence" si în cadrul Galei Oameni pentru Oameni", proiectul Parcurile Viitorului" este nominalizat la European Excellence Awards de la Berlin, în topul primelor cinci campanii din Sud-Estul Europei.

"Parcurile Viitorului" primeste astfel aprecierea unui juriu international format din peste 30 de specialisti cu experienta în comunicare la nivel global. Proiectele finaliste au fost selectate dintr-un numar de peste 600 de înscrieri din toata Europa. European Excellence Awards este o competitie internationala de comunicare si relatii spublice, initiata de publicatia Comunication Director".

Distinctia primita la Gala Romanian PR Award reflecta dovada bunei comunicari si transparenta de care Petrom a dat dovada în acest proiect, în relatiile cu autoritatile, cu presa, cu comunitatea locala si cu liderii de opinie.

Proiectul "Parcurile Viitorului" a fost apreciat deopotriva în cadrul Galei Oameni pentru Oameni, fiind câstigator la categoria "Programe comunitare", în competitie fiind înscrise peste 120 de campanii.

Mona Nicolici - CSR Communication Manager Petrom: Recunoasterea nationala si internationala pe care o primeste acest proiect este o dovada în plus ca ne-am tinut promisiunea. Si ca, mai mult decât investitie, un astfel de demers înseamna comunicare, parteneriat, implicare, dialog, transparenta. Peste ani, valoarea proiectului va fi confirmata de fiecare generatie care va beneficia de aceste parcuri".

Prin proiectul "Parcurile Viitorului", cu o investitie de peste 1,5 milioane euro, Petrom si-a propus ca pâna la sfârsitul anului 2008 sa transforme cinci parcuri din România în spatii reprezentative pentru viitor, create în spiritul protectiei mediului si al utilizarii energiilor alternative. Trei dintre cele cinci parcuri ale viitorului au fost deja construite într-o perioada record de timp, ele fiind finalizate în aceasta luna.

Petrom este compania care investeste cel mai mult în programe de responsabilitate sociala în România, alocând peste 16 milioane de euro numai în ultimii 3 ani. Topul Corporate Award a desemnat Petrom ca fiind compania care a investit anul trecut cea mai mare suma în proiecte sociale în România.

În anul 2006, investitia Petrom a fost de peste 2,6 milioane euro, suma alocata unor proiecte ample, precum: campania de prevenire a dezastrelor; campania de educatie parentala în învatamântul prescolar din România; sustinerea activitatii sportive a marilor atleti; construirea de adaposturi temporare pentru sinistrati; sustinerea relansarii sportului de performanta; sprijin financiar pentru fundatii si asociatii culturale, precum si sprijin acordat pentru modernizarea Spitalului de Urgenta Pitesti.

PETROM CSR:

Respect pentru Viitor" este un amplu program initiat de Petrom, la începutul anului 2007, prin care raspundem nevoilor societatii si mediului înconjurator.

Respect pentru Viitor" este concretizarea principiilor noastre, care stau la baza dezvoltarii durabile. Credem ca nevoile prezentului pot fi satisfacute cu respect pentru generatiile viitoare si pentru aceasta am ales sa tratam aspectele legate de mediu si cele sociale ca parte integranta a conduitei noastre de business.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb