PSD: Raportul privind statul de drept al Comisiei Europene este un cartonaş roşu pentru preşedintele Iohannis

G.U.
Politică / 30 septembrie 2020

Raportul privind statul de drept al Comisiei Europene este un cartonaş roşu pentru preşedintele Iohannis

PSD consideră că raportul Comisiei Europene privind statul de drept este un cartonaş roşu pentru preşedintele Klaus Iohannis, care "n-a fost în stare să facă nimic în ultimele luni în acest domeniu", conform Agerpres.

"PSD îi transmite lui Iohannis două lucruri: 1. Legile Justiţiei nu se discută în sediul de campanie al PNL de la Cotroceni, ci transparent, prin consultarea societăţii civile şi a asociaţiilor de magistraţi şi prin dezbateri în plenul Parlamentului. 2. Raportul privind statul de drept al Comisiei Europene de azi este un cartonaş roşu pentru Iohannis, care n-a fost în stare să facă nimic în ultimele luni în acest domeniu. România a atins un nou record de infectări cu COVID-19. Dar lui Iohannis nu îi pasă de sănătatea românilor. El este interesat doar de sănătatea lui. Şi cei 2 mii de români infectaţi şi-ar fi dorit să nu fie nevoiţi să îşi facă vreodată vreun test, domnule Iohannis", se arată într-un mesaj postat de PSD pe Facebook.

Social-democraţii susţin că "preşedintele PNL, Klaus Iohannis", ştie că PNL n-ar fi depăşit 30% dacă nu ar fi avut două proptele, USR - PLUS şi "pleava de la PSD formată din traseişti cumpăraţi la bucată".

"De asta urlă! Urlă şi ameninţă de la tribuna prezidenţială că trebuie alegeri repede şi cu orice preţ pentru că altfel partidul său se va prăbuşi precum un castel de nisip. Timpul trece şi românii au înţeles de ce este în stare PNL. Au eşuat în gestionarea pandemiei. Au distrus economia. Au generat un haos cu deschiderea şcolilor. Şi au ajuns să conteste până şi alegerile pe care tot ei le-au organizat", arată reprezentanţii PSD.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Bai pesedistilor, nu-l mai deranjati pe Plavan! Voi nu intelegeti odata, ca Salamul sasesc este intr-un concediu perpetuu?

    DIN PACATE NU SE RIDICA LA VALOAREA UNUI SLAMA SASEC!

    1. Treaba cu valoarea salamului săsesc este la fel cu valoarea harburilor auto care, la vanzare sunt prezentate "aduse din Germania" , de parcă aceasta ar fi totuna cu "made in Germania".

      Sau alt exemplu: in Ardeal sunt anunturi " vând casă săsească......" cu umflarea corespunzătoare a prețului, in condițiile in care majoritatea acestora ajunse în timp pe mana gospodarilor autohtoni au ajuns harburi imobiliare.

      Cam așa si cu accederea ilustrului nostru sas la Cotroceni. A fost prezentat, iar românii au înghițit "salamul săsesc" ; acum suportă indigestia.  

    e usor sa te legi pentru orice de johanis , dar e mai greu si periculos sa vezi si sa te legi de cei din spatele lui . johanis este un executant . trebuie sa fii gramada sa crezi ca johanis face si zice de capul lui . idem si cei din pnl , la ce tupeu au , e clar ca sint sprijiniti din afara cu ajutorul cozilor de topor din institutiile de forta .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb