Radu Postolache este noul General Manager al filialei Qualysoft din România

Elena Deacu
Companii #IT / 13 mai 2015

Începând cu aprilie 2015, funcţia de General Manager a Qualysoft România este deţinută de către Radu Postolache, transmite compania, într-un comunicat.

Sarcina principală a lui Postolache va fi dezvoltarea şi punerea în aplicare a strategiei de marketing pentru marile companii internaţionale, respectiv explorarea posibilităţii de a intra în segmente noi de afaceri.

Radu Postolache a absolvit studiile superioare ale facultăţii de Business Administration din cadrul Universităţii Bucureşti şi al EMBA în General Management obţinut la Tiffin University Ohio, SUAPostolache a lucrat în domeniul vânzărilor din 2006: înainte de a se alătura grupului Qualysoft în aprilie 2015, a fost Country Manager pentru Moldova şi România în cadrul grupului Onlinet.

Sarcina sa principală este supravegherea funcţionării societăţii, respectiv a activităţilor de vânzări şi marketing, dar trebuie să dezvolte şi parteneriate cu fiecare companie mare din sfera IT. Sub conducerea lui Postolache obiectivul firmei Qualysoft România va fi constituit din companiile internaţionale. Noul general manager trebuie să dezvolte o strategie de marketing, şi să aloce resursele necesare pentru atingerea obiectivelor companiei. Postolache va fi responsabil şi de explorarea posibilităţilor de afaceri inovatoare pe piaţa locală şi nu numai.

Fondat in 1999 la Viena, Grupul Qualysoft este o companie independentă de producatori, specializată în oferirea de servicii şi consultanţă IT. Qualysoft este un personaj dominant în industria informaţională a regiunii noastre. Cu un număr de aproximativ 500 angajaţi, compania este prezentă în Austria şi Ungaria precum şi în alte cinci ţări (Germania, Serbia, România, Slovacia, Ucraina).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb