RAREŞ BOGDAN:  "Domnule Meleşcanu, nu vă petreceţi sfârşitul vieţii în puşcărie, nu blocaţi votul diasporei!"

I.D.
Politică / 7 aprilie 2019

Rareş Bogdan (Sursa foto: Twitter)

Rareş Bogdan (Sursa foto: Twitter)

Candidatul Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare Rareş Bogdan i-a transmis duminică, la mitingul de la Braşov, un mesaj ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, să nu blocheze votul diasporei ca să nu îşi petreacă sfârşitul vieţii în puşcărie.

Rareş Bogdan a susţinut că ştie ce directive a dat Teodor Meleşcanu în minister şi în consulate pentru a-i bloca pe români să voteze.

"Îi atrag atenţia lui Teodor Meleşcanu. Domnule Meleşcanu, sunteţi om în etate, aşa se spune la noi în Ardeal, nu vă petreceţi sfârşitul vieţii în puşcărie, nu blocaţi votul diasporei. Ştiu ce vreţi să faceţi, ştiu ce faceţi în consulate, ştiu ce directive aţi dat în minister, nu o să-i blocaţi pe români să voteze. Diaspora va vota şi va vota cu partidul care are şanse să îngenuncheze PSD. Şi ăla este doar PNL", a spus Rareş Bogdan.

El i-a transmis un mesaj şi preşedintelui Klaus Iohannis, spunând că pe lângă alegerile europarlamentare PNL va câştiga şi referendumul pe justiţie.

"Ştiu că la această oră ne priveşte un om împreună cu soţia sa. Domnule preşedinte Iohannis, aceasta este armata dumneavoastră, noi suntem în spatele dumneavoastră. Vom câştiga referendumul, noi toţi românii de bună credinţă. Domnule preşedinte al României, suntem în spatele dumneavoastră şi suntem milioane şi milioane. Vom câştiga acest referendum, nu doar alegerile, pentru că PNL şi românii de bună credinţă nu vor amnistie şi graţiere pentru corupţi", a mai declarat Rareş Bogdan.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Încep aceleași marote securiste, de data asta de vanghelion Rareș Bogdan, băiatul lui tata lui, ștab pe vremea ailaltă, mare colaborator la timpuri noi.

    Diasporenii oricum nu plătesc zeci de euro să meargă la consulate și ambasade pentru a vota o clică securisto-ceaușistă cu pretenții reformatoare. 

    1. Rares Bogdan - un gargaragiu egolatru ,uneori cu accese de isterie , lipsit de chibzuinta si simtul masurii . Profilul mercenarului ,al aventurierului !

      Ramaneti voi pe latrina 3 , cu licheaua patentata, ticaloasa de Carmen Avram ; cititi articolul de pe subiectivpuntro : "Munții noștri aur poartă, noi umblăm din proastă-n proastă"

      Oriunde ne-am uita, Rareș Bogdan tot loază de nomenclaturist comunist este, iar gașca lui securistă tot din Securitatea ceaușistă s-a născut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb