REGATTA REAL ESTATE: "Terenurile care au deja proiecte sunt cele mai căutate din Capitală"

Amalia Pană
Companii / 15 aprilie 2016

Terenurile care au deja autorizaţii de construire, proiecte sau planuri urbanistice zonale (PUZ) sunt cele mai căutate terenuri din Capitală şi zonele adiacente, apreciază compania de consultanţă imobiliară Regatta Real Estate, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Specialiştii Regatta Real Estate precizeza că în următorii ani Bucureştiul va cunoaşte o schimbare socială şi demografică importantă şi că au fost deja anunţate proiecte importante de clădiri de birouri atât în nordul Capitalei, cât şi în zona de centru-vest. Mai mult, dezvoltatorii de ansambluri rezidenţiale vor construi tot mai multe proiecte destinate clasei medii, cu un amplasament bun şi suprafeţe mai generoase.

"Achiziţia terenului este un moment esenţial pentru cei care urmează să construiască un proiect rezidenţial, de retail, de birouri sau mixt. De preţul terenului şi posibilităţile de dezvoltare depinde preţul final al proiectului. În acelaşi timp, o densitate prea mare a construcţiei poate influenţa negativ calitatea vieţii, pentru cei care vor locui sau vor lucra acolo", transmite sursă.

Eduard Uzunov, preşedintele Regatta Real Estate, a declarat: "Interesul pentru piaţă rezidenţială din Bucureşti este foarte mare, mai ales al dezvoltatorilor şi fondurilor de investiţii străine. Noi identificăm şi oferim cele mai bune terenuri, cu autorizaţii şi PUZ-uri deja obţinute sau realizăm PUZ-uri pentru obţinerea celei mai bune utilizări şi maximizarea potenţialului fiecărui teren. Este o provocare pentru noi să avem toate aceste informaţii, în condiţiile în care Primăriile sunt blocate din cauza indeciziei. Indecizia este legată de situaţia politică din România, iar consecinţă este că oricărei persoane din Primărie îi este frică să semneze orice hârtie. Toţi ne spun să aşteptăm până la alegeri. Totul se tergiversează, ceea ce face foarte rău economiei". În acest context, oferta de terenuri disponibile pe piaţă nu este foarte generoasă, mai ales în condiitile în care obţinerea unui PUZ poate dura mai multe luni de zile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb