RE/MAX România deschide două noi birouri, în Bucureşti şi Iaşi

G.U.
Companii #Construcţii / 21 iulie 2020

RE/MAX România deschide două noi birouri, în Bucureşti şi Iaşi

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate, anunţă extinderea reţelei cu încă două birouri - în Bucureşti şi în Iaşi, unele dintre cele mai efervescente pieţe imobiliare la nivel naţional, conform unui comunicat de presă. RE/MAX Optimus este a 12-a franciză a brandului din Bucureşti, iar RE/MAX Communities, al doilea birou deschis în Iaşi.

Biroul RE/MAX Optimus este lansat pe piaţa din Capitală de două antreprenoare cu experienţă îndelungată în real-estate. Precedent, Mădălina Manoilă şi Cristina Ailioaei au lucrat ca agenţi imobiliari în cadrul unor birouri RE/MAX, unde şi-au format sau consolidat expertiza în domeniu şi s-au familiarizat cu modul de funcţionare al brandului. Astfel, decizia de deschidere a propriei agenţii RE/MAX a reprezentat un pas firesc al dezvoltării lor profesionale.

Mădălina Manoilă, Broker/Owner RE/MAX Optimus, a declarat: "Cunoscând toate avantajele oferite de RE/MAX, am ales cea mai uşoară tranziţie, care ne ajută, de altfel, să câştigăm timp preţios pentru a putea gândi strategii de dezvoltare. Suntem încrezătoare că mixul nostru de specialişti în imobiliare, construcţii şi comunicare ne face cea mai avansată soluţie din piaţă. Scopul nostru este ca fiecare proiect în care ne vom implica să beneficieze de un plus optim de valoare adăugată, în funcţie de condiţiile pieţei".

Conform spuselor Broker/Owner-ilor, unul dintre obiectivele principale ale RE/MAX Optimus pe termen scurt şi mediu este recrutarea, ulterior creşterea şi dezvoltarea agenţilor. În cadrul biroului lor, fiecare agent nou care se asociază ca partener, cu sau fără experienţă, va fi integrat într-un mod activ şi creativ şi i se vor pune la dispoziţie toate facilităţile oferite de RE/MAX pentru dezvoltare profesională. Printre acestea se numără şi posibilitatea de promovare a proiectelor pe casebune.ro, platforma parteneră RE/MAX Optimus, fondată de George Buhnici.

Cristina Ailioaei, Broker/Owner RE/MAX Optimus, a declarat: "În acest moment, echipa este cel mai important asset pe care îl poate avea o agenţie imobiliară. Colaborarea cu brandul RE/MAX ne ajută şi în acest demers întrucât ne pune la dispoziţie o platformă educaţională, o bază de date, precum şi puterea brandului. În acest fel, ponderea de retenţie a agenţilor creşte, dându-ne posibilitatea de a forma o echipă cât mai sudată".

Potrivit comunicatului, franciza RE/MAX Communities din Iaşi, a doua unitate aflată sub umbrela RE/MAX din acest oraş, a fost deschisă de Vasile Grosu, un antreprenor cu specializare în comerţ, dar cu o expertiză de peste 10 ani în imobiliare. Posibilitatea de a face parte dintr-o comunitate mondială, precum şi componenta educaţională care vine la pachet cu această colaborare sunt motivele principale care l-au determinat să aleagă brandul RE/MAX.

Vasile Grosu, Broker/Owner RE/MAX Communities , a declarat: "Mi-am dorit să mă alătur celor mai buni din domeniu, de aceea am ales RE/MAX ca partener pe acest nou drum. Pe lângă faptul că sunt lideri în imobiliare, m-a convins reţeaua globală a brandului, precum şi resursele educaţionale oferite prin intermediul Academiei RE/MAX, avantaje care se vor reflecta, cu siguranţă, în rezultatele obţinute".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Optimus este agentia lui Geroge Buhnici ... dar cred ca ii este "rusine" sa recunoască .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9767
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4754
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2522
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8753
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.7295

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb