REVISTA PRESEI 04.06.2019

A.A.
Revista Presei / 4 iunie 2019

REVISTA PRESEI 04.06.2019

Adevărul

Cazul poliţistului ucis în Timiş: trimis la luptă cu o pocnitoare de pistol. Prioritatea lui Carmen Dan: înarmarea jandarmilor

Publicaţia "Adevărul" scrie: "Subofiţerul de poliţie Cristian Amariei (44 de ani) care a murit în weekend împuşcat de un urmărit internaţional pe care primise ordin să-l prindă, şi-a pierdut viaţa din cauza modului "defectuos" în care a fost organizată operaţiunea de capturare a tâlharului. Aşa a declarat ieri şeful Poliţiei Române, Ioan Buda, care însă nu a rostit o vorbă despre faptul că 90% din poliţiştii români sunt înarmaţi cu arme din anii 70, iar vestele antiglonţ le lipsesc cu desăvârşire. "Acţiunea a fost organizată defectuos. O să vă explic de ce şi cum la momentul oportun, astăzi ne concentrăm pe o singură chestiune - să îl prindem pe criminal, după care venim şi facem o analiză a evenimentelor, după ce analizăm cum s-a organizat acţiunea, cum s-a intervenit", a anunţat Buda".

Bancherul

Bancile isi fac reclama inselatoare la credite, cu dobanda "de la" x%, fara sa spuna si "pana la" y%

Publicaţia "Bancherul" scrie că: "Bancile au gasit o noua gaselnita de a-si face reclama inselatoare la credite, cu dobanzi cat mai mici, valabile doar in conditii speciale, nu in situatii standard: dobanda "de la x%", evident cat mai mica, afisata cu litere foarte mari, fara sa termine fraza si sa adauge si pana la cat poate urca acea dobanda. De exemplu, BRD isi face reclama la creditele de consum cu o dobanda "de la 7,29%", care insa este valabila doar pentru imprumuturi cu valori mari, de peste 90.000 de lei (19.000 de euro), daca incasezi salariul intr-un cont BRD si daca-ti iei si un card de credit, nu doar imprumutul. Daca nu indeplinesti conditiile respective, dobanda urca la 13,64%, asadar inca o data mai mare. Asadar, corect ar fi fost ca reclama BRD sa sune astfel: va dam credite cu dobanda de la 7,29% la 13,64%. BRD nu spune nici cat este DAE (Dobanda Anuala Efectiva), care exprima costul total al unui imprumut, adica si comisioanele ce trebuie platite, nu doar dobanda nominala, ceea ce este ilegal, intrucat bancile sunt obligate ca in orice forma de publicitate sa afiseze toate costurile unui imprumut, inclusiv DAE, cu caractere de aceeasi marime si in acelasi camp vizual".

Cotidianul

BREAKING NEWS FOTO. Criminalul care a îngrozit România, prins!

Publicaţia Cotidianul scrie: "Fugarul Marcel Ionel Lepa, care l-a împuscat mortal pe politistul din judetul Timis, a fost prins marti dimineata de către oamenii legii. Criminalul a fost prins, marti dimineata, în jurul orei 4.45, în localitatea Remetea Mare, din judetul Timis. A fost capturat la 7 kilometri de locul crimei. Bărbatul se afla în localitatea Remetea Mare, în casa bunicii unui prieten, casă pe care anchetatorii o verificaseră luni şi unde au găsit urme suspecte de sânge. În momentul capturării nu a opus rezistenţă. El este rănit şi urmează să fie dus la o unitate medicală, apoi la audieri.

Poliţistul în vârstă de 43 ani, de la Postul de Poliţie Recaş, a fost împuşcat mortal, în misiune, de recidivistul Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din oraşul Lugoj, care era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie. Criminalul a mai avut si alte condamnări, fiind eliberat conditionat. A fost nevoie de două zile pentru a-l prinde si o desfăsurare de forte a Politiei impresionantă".

Naţional

I-au umblat in telefon! Acum ii distruge!

Publicaţia "Naţional" scrie: "Tratata de catre Liviu Dragnea si "gasca nebuna" din jurul acestuia drept o simpla "unealta" pusa sa le spele "rufele murdare" ale guvernarii, iata ca Viorica Dancila nu mai este doar "Bubulina Gospodina" din perceptia liderilor pesedisti. Si asta nu de acum, doar dupa pierderea alegerilor si incarcerarea lui Dragnea, ci inca din 2 mai! Atunci cand dezvaluiam curajoasele decizii ale premierului de a se descotorosi, cu orice risc, de "oamenii presedintelui" Anca Alexandrescu si Darius Valcov. Cei care, sa nu uitam, pe atunci erau de departe cei mai influenti oameni de la Palatul Victoria. Iar acum, dupa ce "fiara" din Dancila s-a dezlantuit, iata ca premierul nu ezita nici macar o clipa in a-i distruge, unul cate unul, pe ultimii "loialisti" ai lui Dragnea din partid".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb