REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 25.07.2012

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 25 iulie 2012

FINANCIAL TIMES

Profitul Deutsche Bank, în declin semnificativ

Deutsche Bank şi-a redus semnificativ profitul net în trimestrul al doilea din acest an, la aproape 700 de milioane de euro, de la 1,2 miliarde euro în acelaşi interval din 2011. Analiştii aşteptau aproape un miliard de euro.

Li Ka-shing cumpără un distribuitor de gaze din Marea Britanie

Un consorţiu condus de Cheung Kong Holdings - conglomerat aparţinând miliardarului Li Ka-shing din Hong Kong, va cumpăra Wales & West Utilities, distribuitor britanic de gaze, pentru care plăteşte 645 milioane de lire sterline (un miliard de dolari).

Fost director Anglo Irish, arestat

Poliţia irlandeză l-a arestat, ieri, pe fostul director executiv al Anglo Irish Bank, Sean Fitzpatrick, ca parte a unei investigaţii de fraudă privind această bancă naţionalizată, potrivit unei surse apropiate anchetei.

WALL STREET JOURNAL

GM a suspendat o zi producţia la o fabrică din Brazilia

Compania auto americană General Motors Co. a suspendat ieri, timp de o zi, producţia fabricii sale braziliene din Sao Jose dos Campos, din cauza unor temeri privind siguranţa anagajaţilor acesteia. Suspendarea vine după ce salariaţii au încetat lucrul o zi, săptămâna trecută, ca măsură de protest faţă de tăierea locurilor de muncă.

LG şi-a majorat profitul

Compania sud-coreeană LG Electronics Inc. şi-a majorat cu 47% profitul net în trimestrul al doilea, în baza diviziei de televizoare şi a operaţiunilor din domeniul electrocasnicelor. Câştigul a însumat 159 miliarde woni (138 milioane dolari), faţă de 108,4 miliarde woni în perioada aprilie - iunie 2011.

Criza din Europa afectează Rusia

Economia Rusiei este tot mai vulnerabilă la efectele crizei financiare din zona euro, care afectează preţurile materiilor prime, conform Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD).

În luna mai, BERD estima că economia Rusiei va creşte cu 4,2% anul acesta şi cu 4,3% în 2013, iar în cel mai recent raport, publicat astăzi, previziunile au fost reduse la 3,1%, respectiv 3,3%.

NEW YORK TIMES

Vânzările EasyJet, în creştere

Compania aeriană britanică low-cost EasyJet şi-a majorat cu 10,5% vânzările în cel de-al treilea trimestru fiscal, pe fondul unei cereri solide. Vânzările societăţii au ajuns la 1,033 miliarde lire sterline (1,60 miliarde dolari) în cele trei luni încheiate în iunie.

Peugeot îşi apără planul de disponibilizări

PSA Peugeot Citroen promite să meargă înainte cu planul de restructurare, în condiţiile în care acumulează pierderi. Divizia auto a companiei franceze a înregistrat pierderi de 662 milioane de euro (800 de milioane de dolari) în primele şase luni din 2012.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb