REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 27.11.2012

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 27 noiembrie 2012

FINANCIAL TIMES

Zona euro a ajuns la un acord în privinţa Greciei

Creditorii internaţionali ai Greciei au ajuns, ieri, la un acord de revizuire a programului de salvare al acestei ţări, astfel că vor debloca tranşa de împrumut mult întârziată de 34,4 miliarde euro destnată Atenei.

HP, acţionată în instanţă pentru preluarea Autonomy

Investitorii Hewlett-Packard (HP) au acţionat în judecată compania americană cu privire la pretinsa achiziţie supraevaluată a Autonomy. Acţionarii majoritari ai HP susţin că afacerea a contribuit la prăbuşirea titlurilor companiei.

Mittal şi Hollande, în discuţii privind "şantajul"

Lakshmi Mittal se va deplasa la Paris, astăzi, pentru discuţii de urgenţă cu preşedintele Franţei pe marginea unui scandal în care compania siderurgică aparţinând magnatului indian a fost acuzată de "minciună" şi "şantaj" de către un ministru francez.

WALL STREET JOURNAL

Conducerea Honda vrea să majoreze exporturile din SUA

Directorul executiv al companiei auto nipone Honda Motor Co., Takanobu Ito, vrea să intensifice exporturile de vehicule din SUA, ca parte a unei transformări mai ample a operaţiunilor de dezvoltare şi producţie în afara Japoniei, ca să se protejeze de efectele aprecierii yenului.

"Fabricile noastre din SUA exportă doar 6-7% din producţie, însă acestea ar trebuie să fie în măsură să facă mai mult decât atât", a declarat Takanobu Ito, adăugând: "În cazul în care există cerere suficientă din alte regiuni, pentru vehicule mai mari, atunci o proporţie de export mai aproape de 20% este imaginabilă".

Conoco vinde în continuare active

Compania petrolieră americană ConocoPhillips intenţionează să vândă cota de 8,4% pe care o deţine în proiectul Kashagan din Marea Caspică, pentru aproximativ 5 miliarde dolari.

Starbucks vrea să se extindă în China

Lanţul american de cafenele Starbucks Corp. vrea să se extindă în China. Belinda Wong, preşedintele Starbucks China, afirmă că societatea va inaugura 800 de cafenele noi în această ţară, în următorii trei ani, pe lângă cele 700 deja existente.

NEW YORK TIMES

Vicepreşedintele Goldman a vândut acţiuni şi opţiuni de 13,2 milioane dolari

Vicepreşedintele Goldman Sachs Group Inc., J. Michael Evans, a vândut acţiuni şi a exercitat opţiuni pe titluri în sumă de aproximativ 13,2 milioane de dolari, potrivit unui anunţ înaintat ieri autorităţii de reglementare a pieţei de capital.

Lehman vinde Archstone pe 6,5 miliarde dolari

Banca americană Lehman Brothers a convenit, ieri, să vândă Archstone, o companie din sectorul imobiliar de lux, către cei doi mari rivali ai săi imobiliari - Equity Residential şi AvalonBay Communities, pentru aproximativ 6,5 miliarde dolari în numerar şi acţiuni.

Curtea supremă din UE confirmă legalitatea ESM

Cea mai înaltă instanţă a Uniunii Europene a decis, astăzi, că fondul permanent de salvare al zonei euro, Mecanismul European de Stabilitate (ESM), este conform legislaţiei europene, în pofida celor afirmate de un deputat irlandez, care susţine contrariul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb