REVISTA PRESEI MONDENE - 01.02.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 1 februarie 2011

Adevărul

Actorul britanic Henry Cavill va fi noul Superman

Henry Cavill a fost ales să joace rolul lui Superman în noul film. Se pare că super-eroii Americii sunt jucaţi, de fapt, de britanici. Pe lângă Henry Cavill, Andrew Garfield este Spider-Man, iar Christian Bale filmează în prezent cel de-al treilea film Batman, potrivit The Telegraph.

Cancan

Claudiu Săftoiu a stat şase ore pentru a fi sigur că divorţează

Claudiu Săftoiu nu a vrut să rateze şansa oferită de judecători, care i-au acordat un termen mai scurt pentru divorţ. El şi-a petrecut, ieri, jumătate de zi pe holurile Judecătoriei Sectorului 1 pentru a-şi încheia socotelile cu soţia sa, Adriana.

Cancan

Charlie Sheen i-a dat 30.000 dolari unei târfuliţe

Actorul american Charlie Sheen a fost internat de urgenţă, la Los Angeles, după ce a petrecut, timp de 36 de ore neîntrerupt, împreună cu cinci pornostarlete.

"Înainte de petrecere, Charlie a primit o servietă cu cocaină şi s-a drogat non-stop. Cât despre alcool, a băut enorm de mult. La un moment dat a pus pariu cu mine că poate să dea pe gât un pahar mare de tărie, dintr-o dată, şi aşa a făcut", a povestit blonda Kacey.

Cancan

Kylie, luată pe sus de Dolce & Gabbana

Vedeta australiană Kylie Minogue, în vârstă de 42 de ani, a început pregătirile pentru viitorul ei turneu mondial. În acest scop, Kylie a făcut o vizită la atelierele designerilor ei preferaţi, Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, cu care a pus ţara la cale.

Entuziasmaţi de întâlnirea cu artista, cei doi creatori de modă au răsfăţat-o, purtând-o în braţe prin tot atelierul.

Click

A murit soacra lui Şerban Huidu

Încă o dramă în familia "cârcotaşului" Şerban Huidu. Soacra acestuia, Anna Matei, a murit, ieri, la vârsta de 62 de ani. Trupul neînsufleţit a fost depus la o capelă din Bucureşti. Socrii "cârcotaşului" se pregăteau să plece cu cei doi băieţi ai lui Şerban la Predeal când, brusc, doamnei Matei i s-a făcut rău. Ea a fost transportată de urgenţă la spital, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Libertatea

Cătălin Botezatu despre Next Top Model: "Fetele astea când au venit aici erau bâtă"

Designerul a mărturisit că este foarte strict şi critic cu fetele din concurs: "Eu sunt cel mai rău. Le cert, mă supăr când sunt nepregătite. Sunt foarte rău. Fotograful e mai bun, le face să zâmbească", a spus creatorul de modă.

"Fetele astea când au venit aici erau bâtă. O concurentă s-a luat la bătaie în emisiune. Aşa ceva nu este permis", a explicat Botezatu, care a eliminat-o pe fata bătăuşă.

Libertatea

Mihaela Rădulescu: Mai bine spuneau că am murit, decât că sunt ameninţată de Mafie

S-a scris săptămâna trecută că Mihaela Rădulescu ar fi ameninţată cu moartea de vreo doi ani, de când şi-a luat şi bodyguarzi, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care a plecat din România.

"Nu există nici o urmă de adevăr în această ştire. Este invenţia vreunui jurnalist. Nu m-a ameninţat niciodată nimeni cu moartea. În plus, asocierea numelui meu cu Mafia e ridicolaă şi jignitoare", a declarat Mihaela Rădulescu.

Ziarul Naţional

Natalie Portman a purtat bijuterii de 2 milioane dolari

Diamantele au fost "piesele de rezistenţă" la Premiile Asociaţiei Actorilor, care au avut loc weekendul trecut la Los Angeles. De această dată, actriţele nu s-au mai "războit" în rochii create de cei mai buni designeri, ci s-au întrecut în bijuterii cât mai scumpe şi strălucitoare. De departe, "câştigătoarea" serii a fost Natalie Portman, care a purtat accesorii în valoare de două milioane de dolari.

Ziarul Naţional

Ciobanu, de la faliment la depresie

Creatorul de modă a mărturisit că afacerile lui au ajuns în faliment din cauza "prietenilor" săi. Graţie acestor "ajutoare", designerul a reuşit să-şi piardă casa, iar apoi maşinile. "De aici a urmat o depresie lungă. Eram ca o legumă. Am zăcut pe canapeaua unei foste prietene vreo două luni", a povestit Răzvan Ciobanu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb