REVISTA PRESEI MONDENE - 04.01.2012

Vlad F. Dumea
Revista Presei / 4 ianuarie 2012

Adevărul

Berlinala 2012: Meryl Streep va primi un Urs de Aur onorific

Actriţa Meryl Streep va primi un Urs de Aur onorific la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, care va avea loc în perioada 9-19 februarie, potrivit bbc.co.uk.

Premiul îi va fi înmânat actriţei americane pe 14 februarie, cu ocazia premierei la Berlin a celui mai recent lungmetraj în care a jucat, "The Iron Lady", în care o portretizează pe Margaret Thatcher, fostul premier britanic.

"Meryl Streep este o actriţă extraordinară şi versatilă care poate să treacă uşor de la roluri dramatice la cele de comedie", a declarat Dieter Kosslick, directorul festivalului.

Adevărul

Justin Timberlake ar putea fi Elton John pe marile ecrane

Cântăreţul Elton John lucrează la un musical despre viaţa lui şi ar dori ca rolul său să fie jucat de Justin Timberlake, potrivit telegraph.co.uk.

Elton John a fost încântat de felul în care Justin Timberlake l-a portretizat într-un videoclip al piesei "Rocket Man", aşa că ar dori ca el să joace rolul principal în pelicula sa.

Filmul biografic are titlul provizoriu de "Rocket Man" şi va fi produs de Elton John şi de iubitul său, David Furnish. Elton John va dezvălui în curând şi numele regizorului. De scenariu se va ocupa Lee Hall.

Elton John şi-a caracterizat viitoarea producţie ca fiind un "jukebox" despre viaţa sa.

"O să fie o abordare suprarealistă a vieţii mele, ceva în maniera filmului < Moulin Rouge >. Nu vreau să fie un simplu film biografic, pentru că viaţa mea nu a fost aşa", a declarat Elton John.

Evenimentul Zilei

Bono, surprins că poliţiştii irlandezi nu-l recunosc pe stradă

Bono organizează în fiecare an un concert de binefacere pe străzile din Dublin. Însă în acest an nu toate lucrurile au mers bine, scrie 7sur7.be, citat de Agerpres.

Cântăreţul Bono s-a instalat pe Grafton Street din capitala irlandeză pentru un mic concert în mijlocul trecătorilor, pe 24 decembrie. Dar, în timp de cânta, liderul grupului U2 a fost interpelat de poliţia din Dublin. Poliţiştii i-au cerut starului să-şi întrerupă concertul şi să plece.

Potrivit Daily Star, ei nu l-au recunoscut pe Bono, care era acompaniat de Damien Rice şi Glen Hansard, cântăreţul de la The Frames. Foarte surprins de intervenţia organelor de ordine, Bono le-a explicat pentru ce era acolo şi, mai ales, cine este. După câteva minute de discuţii, cântăreţul şi-a putut relua concertul.

Libertatea

La 63 de ani, Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, s-a logodit

Steven Tyler, solistul în vârstă de 63 de ani al trupei americane Aerosmith, şi-a început noul an cu planuri mari de viitor, oferindu-i iubitei sa Erin Brady un minunat inel de logodnă.

Potrivit Reuters, Tyler şi Brady şi-au petrecut sărbătorile de iarnă în Hawaii, iar Erin Brady a fost fotografiată purtând acest inel de logodnă. Cei doi au o relaţie din 2006.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb