REVISTA PRESEI MONDENE - 25.01.2012

Vlad F. Dumea
Ziarul BURSA #Revista Presei / 25 ianuarie 2012

Adevărul

Vanessa Paradis, ironică la adresa zvonurilor despre despărţirea de Johnny Depp

Actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis a făcut mai multe afirmaţii ironice în legătură cu zvonurile privind despărţirea sa de Johnny Depp, care circulă de mai mult timp în presa internaţională, potrivit Mediafax.

"Imediat ce mănânc trei boabe, sunt însărcinată. Imediat ce vizitez un oraş, cumpăr o casă. Iarna mă despart de iubit, vara mă căsătoresc... De 15 ani mă căsătoresc în fiecare an! În plus, trebuie să răspund tuturor zvonurilor", a declarat cântăreaţa într-un interviu acordat postului de radio Europe 1. Totuşi, Vanessa Paradis nu a dezminţit clar faptul că ea şi Johnny Depp nu mai formează un cuplu. Pe de altă parte, actriţa a venit singură luni seara la avanpremiera celui mai recent film al său, "Café de Flore".

Adevărul

Clooney şi Brad Pitt, în cursa pentru Oscar

Cel mai tare "meci" al celei de-a 84-a ediţii a Premiilor Academiei Americane de Film din acest an va avea loc între cei doi "grei" la categoria Cel mai bun actor în rol principal.

Rolul din "The Descendants" i-ar putea aduce un al doilea Oscar din carieră lui George Clooney, în timp ce Brad Pitt ar putea câştiga pentru prima oară mult râvnita statuetă. Filmul "Hugo", regizat de Martin Scorsese, a obţinut  cele mai multe nominalizări, 11, la Premiile Oscar, eveniment ce va avea loc pe 26 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles.

Adevărul

Un film regizat de Sylvester Stallone a scos liliecii mai devreme din hibernare

Bulgaria ar putea fi sancţionată de Comisia Europeană din cauza unor lilieci. Mai mulţi lilieci din peştera Devetaska au ieşit mai devreme din hibernare în urma filmărilor peliculei Expandables 2 regizată de Silvester Stalone.

Click

Maşinile lui James Bond, prezentate într-o expoziţie din Marea Britanie

"Bond in motion" este cea mai mare expoziţie dedicată vehiculelor originale ale lui James Bond. Franciza Bond celebrează 50 de ani, iar cu această ocazie 50 de maşini vor fi expuse din ianuarie până în luna decembrie 2012, la Muzeul Naţional al Automobilului de la Beaulieu din Marea Britanie.

Fanii renumitului agent 007 vor putea admira maşini precum Aston Martin DBS, AMC Hornet, Lotus-ul folosit în filmul "The Spy Who Loved Me" din 1977,dar şi avioane, băci. submarine folosite în episoadele popularei serii.

Evenimentul Zilei

Noul videoclip Red Hot Chili Peppers, în exclusivitate pe Rock FM

Videoclipul celui mai nou single Red Hot Chili Peppers, va fi lansat miercuri, 25 ianuarie, după ora 11:00, şi va putea fi vizualizat în România exclusiv pe site-ul www.rockfm.ro, timp de 24 de ore.

Acesta reprezintă un cadou special pentru rockerii din România.

România Liberă

Regizorul grec Theo Angelopoulos a murit în urma unui accident

Regizorul grec Theo Angelopoulos, în vârstă de 76 de ani, a decedat marţi seară din cauza unei hemoragii cerebrale la un spital din apropierea oraşului Pireu unde fusese internat după ce a fost accidentat de un motociclist pe stradă, a anunţat postul public de televiziune NET, preluat de AFP si de Agerpres.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb