România a găzduit a 74-a întâlnire a EPF, asociaţie a investitorilor imobiliari, cu proprietăţi de 1.500 miliarde euro

Elena Deacu
Companii #Imobiliare / 3 iunie 2015

Liviu Tudor, preşedintele RABO şi vicepreşedintele Comitetului Director al EPF

Liviu Tudor, preşedintele RABO şi vicepreşedintele Comitetului Director al EPF

Cea de-a 74-a întâlnire a Comitetului Director al European Property Federation (EPF) a avut loc ieri la Bucureşti, în cadrul acesteia liderii EPF, care deţin şi administrează un portofoliu imobiliar în valoare de 1.500 miliarde de euro, discutând despre expansiunea federaţiei în Europa Centrală şi de Est.

În cadrul întâlnirii, Comitetul Director al European Property Federation (EPF) a anunţat că prioritară în acest an este expansiunea federaţiei în ECE, care va fi realizată sub coordonarea lui Liviu Tudor, fondator şi preşedinte al Asociaţiei Proprietarilor Români de Clădiri (RABO).

"Majoritatea ţărilor din Europa Centrală şi de Est au cel mult o asociaţie a proprietarilor de locuinţe sau a proprietarilor de proiecte rezidenţiale de mărimi mici. Având în vedere că legea europeană afectează domenii cruciale pentru sectorul imobiliar, aceste ţări au nevoie de asociaţii puternice care să reprezinte jucătorii cei mai mari din sectoarele comercial şi rezidenţial. EPF nu le poate apăra interesele în absenţa acestor asociaţii, aşa cum şi noi la rândul nostru avem nevoie de susţinerea guvernelor pe care le reprezentăm şi a membrilor Parlamentului European", a declarat John R. Frederiksen, preşedintele European Property Federation şi al Federaţiei Daneze a Proprietarilor de Clădiri.

"Pentru EPF, RABO reprezintă asociaţia de referinţă a noilor state membre. A devenit un participant important în toate eforturile susţinute de EPF, de la acţiunile în domeniul eficienţei energetice la cele ale mediului înconjurător sau ale planificării legislative. Ne bucurăm că Liviu Tudor a acceptat să conducă efortul nostru de extindere", a adăugat John R. Frederiksen.

Liviu Tudor are o experienţă de 25 de ani în afaceri şi peste 17 ani în domeniul imobiliar şi comercial, fiind unul dintre cei mai mari proprietari de spaţii de birouri din România. Este membru al Consiliului Director al EPF din anul 2011, anul în care a fost fondată RABO.

"Ţelurile principale sunt aceleaşi pentru toţi jucătorii: să informăm factorii de decizie politică şi să aducem prosperitatea în ţările noastre de origine. În absenţa unei voci comune, industria imobiliară se va dezvolta în direcţii diferite, indiferent de efortul depus de fiecare în parte. De exemplu, nu putem ignora faptul că există probleme comune în multe dintre ţările europene şi că pentru toţi dezvoltatorii, transparenţa procedurilor legale ce privesc piaţa imobiliară este vitală. Acesta este motivul pentru care EPF a fost fondată: pentru a reprezenta toate aspectele legate de deţinerea proprietăţilor şi investiţiilor imobiliare", a spus Liviu Tudor, preşedintele RABO şi vicepreşedintele Comitetului Director al EPF.

EPF (European Property Federation) reprezintă interesele tuturor proprietarilor şi investitorilor din piaţa imobiliară europeană: proprietari de dezvoltări rezidenţiale, comerciale, dezvoltatori, centre comerciale sau investitori instituţionali (bănci, companii de asigurări, fonduri de pensii). Membrii EPF deţin şi administrează proprietăţi imobiliare a căror valoare depăşeşte 1.500 miliarde de euro.

RABO, membră a European Property Federation, este prima organizaţie care reuneşte unii dintre cei mai importanţi investitori în clădiri comerciale din România.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb