Romanian Software oferă soluţii software pentru digitalizarea IMM-urilor prin PNRR cu granturi de până la 100.000 euro

G.D.
Companii / 2 februarie 2023

Romanian Software oferă soluţii software pentru digitalizarea IMM-urilor prin PNRR cu granturi de până la 100.000 euro

Romanian Software oferă posibilitatea IMM-urilor să acceseze soluţii digitale, prin granturi de până la 100.000 de euro disponibile cu programul PNRR, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, valoarea granturilor pe care le pot obţine IMM-urile porneşte de la 20.000 - 30.000 euro pentru microîntreprinderi (sub nouă angajaţi), 20.000 - 50.000 euro pentru întreprinderile mici (10 - 49 angajaţi) şi 20.000 - 100.000 euro pentru întreprinderile mijlocii (50 - 249 angajaţi).

Prin achiziţionarea soluţiilor din suita colorful.hr, IMM-urile îşi pot digitaliza întreg departamentul de HR, cu oricare dintre cele 13 module: salarizare, managementul personalului, pontaj, employee self-service, training, evaluare, recrutare şi selecţie, managementul documentelor, bugetare, enterprise social network, analytics, travel.

Odată implementate soluţiile colorful.hr, IMM-urile îşi pot automatiza sarcinile la nivelul departamentului de HR, prin informaţii şi date cheie la îndemână, productivitate crescută şi alocare eficientă a resurselor interne existente, siguranţa datelor, proceduri la zi cu legislaţia în vigoare şi o focalizare a specialiştilor de HR pe oameni şi nu pe procese.

Pe toată durata programului, întreprinderile pot beneficia nu doar de granturi pentru digitalizare, ci şi de consultanţă, începând de la aprobarea proiectului, cât şi pe perioada întocmirii dosarului de finanţare. Condiţiile complete de eligibilitate pot fi găsite în Schema de Ajutor de Minimis - Digitalizarea IMM-urilor, iar perioada pentru depunerea dosarului de finanţare este 15.02.2023 - 18.04.2023.

"Suntem promotorii digitalizării, iar prin colorful.hr ne dorim ca fiecare companie, indiferent de industria în care activează, să îşi transforme munca şi procesele prin soluţii digitale. Cu ajutorul programului PNRR susţinem IMM-urile să acceseze granturile pentru adoptarea de soluţii digitale care să le susţină creşterea la nivel de business. Consultanţii noştri sunt alături atât pe parcursul aprobării proiectului, cât şi după ce dosarul a fost aprobat, oferind consultanţă pentru alegerea soluţiilor de HR din suita colorful.hr." - a declarat Victor Dragomirescu, Director General Romanian Software/colorful.hr, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb