Romgaz: Vom lua măsuri ferme împotriva angajaţilor reţinuţi, dacă se va dovedi că sunt vinovaţi

M.F.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 25 noiembrie 2015

Conducerea Romgaz a anunţat că va lua "măsuri ferme" împotriva angajaţilor de la Sucursala de Intervenţii şi Operaţii Speciale la Sondă (SIRCOSS), reţinuţi luni seară în dosarul de trafic de motorină şi delapidare, dacă se va dovedi că aceştia sunt vinovaţi.

Reprezentanţii Romgaz au declarat, marţi, pentru Mediafax, că "ancheta privind posibile fapte de delapidare şi complicitate la delapidare de motorină se află în desfăşurare, iar conducerea Sucursalei de Intervenţii şi Operaţii Speciale la Sondă (SIRCOSS ) pune la dispoziţia instituţiilor abilitate toate documentele solicitate în vederea derulării investigaţiilor".

"Aşteptăm concluziile anchetei în ceea ce priveşte angajaţii sucursalei, urmând să luăm măsuri ferme în situaţia în care se va dovedi vinovăţia acestora", au afirmat reprezentanţii Romgaz.

În cursul zilei de marţi, cei şapte angajaţi ai Romgaz, Sucursala de Intervenţii şi Operaţii Speciale la Sondă, care au fost reţinuţi de procurori în dosarul de trafic de motorină şi delapidare vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, vor fi continuate cercetările cu privire la celelalte persoane implicate în acest dosar, dar faţă de care nu s-a dispus deocamdată nicio măsură.

Poliţiştii au făcut, luni dimineaţă, 22 de percheziţii în mai multe localităţi din judeţul Sibiu la persoane şi firme suspectate de delapidare şi trafic de motorină, acţiunea fiind coordonată de Parchetul Judecătoriei Mediaş.

Surse judiciare declarau că percheziţiile au avut loc la Mediaş, Brateiu şi Dumbrăveni, judeţul Sibiu, la persoane şi firme suspectate de delapidare şi trafic de motorină.

Ulterior, surse judiciare declarau că şaisprezece angajaţi ai Romgaz sunt vizaţi de percheziţii, ei fiind suspectaţi că ar fi furat motorină din maşinile cu care se deplasau în interes de serviciu şi o vindeau mai departe.

Potrivit surselor citate, percheziţiile au vizat atât locuinţele acestora, cât şi sediul Sucursalei de Intervenţii, Reparaţii Capitale şi Operaţii Speciale la Sonde, din cadrul Romgaz Mediaş.

La percheziţii, anchetatorii au găsit 500 de litri de motorină.

În urma percheziţiilor, 17 persoane, între care şi angajaţi ai Romgaz Mediaş, au fost duse, luni după-amiază, la audieri, la Parchetul Judecătoriei Mediaş, în dosarul de trafic de motorină şi delapidare, iar luni seară şapte angajaţi de la Sucursala de Intervenţii şi Operaţii Speciale la Sondă (SIRCOSS) au fost reţinuţi de procurori.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb