Royal Town extinde cu patru blocuri ansamblul de locuinţe din Iaşi

S.B.
Companii #Construcţii / 18 aprilie 2023

Royal Town extinde cu patru blocuri ansamblul de locuinţe din Iaşi

Royal Town anunţă planurile construirii următoarelor 4 blocuri în ansamblul rezidenţial din Iaşi. În următorii trei ani, acestea vor adăuga încă 464 de apartamente celor existente.

Totodată, din grijă faţă de mediul înconjurător şi din dorinţa de dezvoltare durabilă, va fi păstrată clasa energetică A+ a clădirilor. Mai mult, viitoarele blocuri vor avea panouri solare pentru iluminatul arhitectural şi cel comun.

Complexul rezidenţial de lux Royal Town are în prezent 7 blocuri finalizate care însumează 892 de apartamente. Autorizaţia pentru următoarele 4 blocuri a fost obţinută şi lucrările au fost deja demarate. Cea mai mare diferenţă constă în numărul de niveluri pentru aceste blocuri. Acestea vor fi de tip S+P+8, în comparaţie cu cele existente S+P+11.

Pentru dezvoltare este prevăzută o investiţie totală de 15 milioane euro şi va fi realizată etapizat din surse mixte. Primul bloc va fi finalizat în 18 luni, iar treptat vor fi construite şi următoarele 3. În maximum trei ani, complexul va ajunge la un număr total de 11 blocuri cu 1.356 de apartamente. Deşi extinderea ansamblului rezidenţial de lux abia a început, apartamentele din primul bloc sunt deja rezervate de un an în proporţie de 80%. De asemenea, şi apartamentele din următoarele două blocuri sunt rezervate în proporţie de 28%.

"Încă de la început, am stabilit un stil arhitectural elegant şi unitar pentru clădiri, ceea ce înseamnă că şi viitoarele blocuri vor păstra acelaşi design exterior. De asemenea, experienţa locuinţelor predate anterior şi feedback-ul clienţilor ne-au confirmat că finisajele interioare, alese cu grijă de noi, sunt cea mai bună alegere şi pentru viitoarele blocuri. Aici amintim pardoselile şi băile placate cu marmură, întrerupătoarele digitale, tâmplăria exterioară premium cu 7 camere profil, uşile interioare din lemn, obiectele sanitare încastrate, încălzirea în pardoseală şi alte finisaje executate cu un grad ridicat de fineţe.

Totodată, în acest moment echipa noastră, împreună cu designerii şi proiectanţii colaboratori, pune la punct detaliile pentru a oferi încă o variantă îmbunătăţită a finisajelor interioare pe care le vom folosi. Vom oferi detalii în perioada următoare. Nu în ultimul rând, o altă noutate e şi faptul că ne-am adaptat dorinţelor clienţilor care au devenit din ce în ce mai precauţi în ceea ce priveşte achitarea unui apartament, astfel încât oferim o flexibilitate mai mare în ceea ce priveşte metodele de plată: procurarea unui apartament cu un avans de doar 10%", a declarat Ruslan Rotaru, dezvoltatorul proiectului Royal Town.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. cat de “roial” va fi cartierul cand se defleza creditul generatiei?

    ca in 90 sau 32 ? 

    s c cret 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb