S&T a deschis Centrul de Competenţă pentru Soluţiile de Infrastructură SAP

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 decembrie 2007

Această lansare consolidează şi mai mult poziţia şi capabilităţile Grupului S&T în domeniul principalelor aplicaţii de business şi infrastructurii necesare.

S&T a anunţat deschiderea Centrului de Competenţă SAP Infrastructure Solutions la Zilina, Slovacia, proiectat pentru a demonstra beneficiile şi valoarea soluţiilor oferite împreună de EMC², IBM şi S&T special pentru clienţii SAP. Centrul de Competenţă (CC) va furniza suport întregului grup în dezvoltarea afacerii, precum şi consultanţă, soluţii experimentate şi implementare de bune practici în domeniul ECM (Enterprise Content Management), arhivare SAP, infrastructură şi sisteme de securitate SAP pe platforme EMC² şi IBM.

Centrul de Competenţă combină puterea parteneriatului strategic dintre S&T, EMC² şi IBM de a transmite clienţilor S&T valoarea previzionată pentru afacerile lor. "Clienţii SAP aşteapta de la noi soluţii complete şi inovatoare care să îndeplinească cerinţele de business şi să ofere tehnologie de înaltă calitate, precum şi servicii şi suport complet. Pe lângă acest nou centru, S&T găzduieşte în Slovacia Centrul de Competenţă pentru Outsourcing SAP. Capabilităţile combinate ale celor două Centre de Competenţă ne dau posibilitatea de a demonstra rapid experienţa noastră în domeniu", a menţionat Christian Rosner, CEO al Grupului S&T.

Managementul proceselor de afaceri End-to-End

Activitatea centrului se concentrează pe soluţiile Enterprise Content Management cu funcţionalităţi în administrarea documentelor şi a fluxurilor de lucru end-to-end, începând cu imaging şi captură şi terminând cu integrări ale portalelor SAP, folosind tehnologia EMC² Documentum. Focalizarea se va face în special asupra arhivării datelor tranzacţionale SAP, a raportărilor tipărite şi asupra documentelor intrate în sistem. Willem Hendrickx, Vice Presedinte EMEA, Channel şi Mid-market la EMC², spune: "Prin relaţia cu EMC², acest centru de soluţii furnizează Grupului S&T instrumentele necesare pentru a spori valoarea adăugată oferită clienţilor săi. Angajamentul nostru de a susţine acest Centru de Competenţă se află la baza programului agreat cu partenerii de a-i ajuta să exploateze mai multe oportunităţi de vânzări."

Platforme SAP sigure

Infrastructura scalabilă este un element important în construirea fiecărei solutii IT. Aceasta trebuie să susţină efectiv procesele operaţionale automatizate pentru ca utilizatorii SAP să beneficieze de experienţă optimă. De aceea, consultanţii şi arhitecţii S&T vor proiecta soluţii optimizate de infrastructură pentru proiectele SAP, bazate pe tehnologii IBM şi EMC². Centrul de Competenţă va furniza planuri de infrastructură, training şi va efectua teste de laborator. System Landscape Optimization va prezenta concepte cum sunt Virtualizare, High Availability, Comprehensiv Backup, Data Subsetting şi Arhivare. În proiectele SAP, o atenţie sporită este acordată aspectelor de securitate, incluzând proiectarea de infrastructuri SAP securizate, Planificare Business Continuity, audit de securitate SAP, SOX si guvernanţă, concepte de risc şi aliniere la standarde. "De asemenea, odată cu deschiderea Centrului de Competenţă, S&T subliniază importanţa filialei sale din Slovacia şi investiţiile substanţiale care servesc la întărirea economiei din regiunea Zilina", a declarat Vladimir Hric, Managing Director al S&T Slovacia.

"IBM colaborează cu parteneri precum S&T, sprijinindu-i în dezvoltarea soluţiilor care dau posibilitatea clienţilor SAP să vizualizeze, virtualizeze şi să integreze, maximizând beneficiile investiţiilor lor în IT şi transformând modul în care deruleaza procesele cheie de business," a spus Bob Moore, Director, Computer Services Industry, IBM Northeast Europe. "Noi credem că Slovacia joacă un rol foarte important în adoptarea acestor abordări inovatoare şi în generarea unor bune practici care vor contribui la dezvoltarea viitoare a regiunii."

Centrul de Competenţă S&T SAP Infrastructure Solutions este destinat să găzduiască activităţi precum:

Proiectare la cerere de soluţii şi infrastructuri

Demonstraţii, la sediul clientului sau la distanţă, de soluţii şi concepte personalizate

Activităţi de outsourcing în domeniul arhivării SAP

Planificarea migraţiei

Benchmarking şi testarea performanţei

Prezentări pentru client, seminarii şi workshop-uri

Activităţi de training

Despre S&T - XETRA VIENNA: SNT

Cu un număr de aproximativ 3.100 de angajaţi şi venituri anuale de 461,3 milioane Euro în 2006, S&T este cel mai important furnizor de consultanţă, soluţii şi servicii IT pentru clienţii din Europa Centrală şi de Est şi din regiunea Germania-Austria-Elveţia. Împreună cu compania IMG AG, achiziţionată în primăvara anului 2007, consorţiul îşi derulează cu succes activitatea în 22 de ţări, prin intermediul a peste 80 de birouri locale. Principalele domenii IT în care activează S&T sunt consultanţa, dezvoltarea, implementarea şi operarea de soluţii, procesele şi sistemele IT adaptate necesităţilor clienţilor. S&T oferă suport companiilor medii şi de tip enterprise şi le ajută să adauge valoare IT-ului. Compania se adresează în special clienţilor din firmele medii şi mari din domeniile producţiei industriale, telecomunicaţiilor, administraţiei publice şi comerţului, precum şi furnizorilor de servicii financiare şi companiilor de utilităţi. S&T are sediul central la Viena şi este listată la Bursa din Viena din anul 2003.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb